SUMMER INTERSHIP 2023

unik mulighet til å jobbe på et eller flere utfordrende prosjekter, fortrinnsvis hos våre kunder, og ta del i hva vi gjør. Du vil lære om en konsulents hverdag samtidig som du blir kjent med oss i BearingPoint, vår kultur og andre dyktige studenter.

Vi ser hovedsakelig etter talentfulle kandidater som går i 4. årstrinn på sin mastergrad, har hovedprofil innen teknologiske og analytiske fag og interesse for å skape verdi av data. Ønsker du å søke må du være kvalitetsbevisst, resultatorientert og glad i å arbeide i team. Du må også ha oppnådd gode akademiske resultater ved din utdanningsinstitusjon.

Hovedoppgavene dine under oppholdet vil være:

  • Hjelpe våre kunder med å løse sine utfordringer.
  • Jobb med teknologifokuserte prosjekter.
  • Samle, strukturere og analysere data.
  • Lage prototyper som tester ut nye teknikker og teknologier.
  • Delta på workshops med kunder og holde presentasjoner.

Internshipet går over seks uker og gjennomføres i perioden juni - august 2023. Du vil bli en del av et prosjektteam bestående av 2-4 interns og en erfaren prosjektleder fra BearingPoint.

Om BearingPoint og vår søknadsprosess

Hvis du ønsker å bli bedre kjent med BearingPoint, anbefaler vi deg å lytte til vår podcast hvor vi forteller om hvem vi er, hva vi er gode på og hvordan det er å jobbe i BearingPoint. Søknader vurderes fortløpende og aktuelle kandidater vil bli invitert til intervju så raskt som mulig. I løpet av intervjuprosessen vil vi bli bedre kjent med hverandre og sørge for at du får et godt grunnlag for å vurdere om et summer internship hos BearingPoint er riktig for deg.

Hvis du har spørsmål, er du velkommen til å ta kontakt med vår rekrutterer Agnete Olsen på e-post agnete.olsen@bearingpoint.com.

 

Søk på stillingen her

Kommentarer


avatar
Martin Tufte 19. august 2022

Internship i BearingPoint anbefales!


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta