Summer Internship til Consulting og Deals

PwC søker Summer Interns til Consulting og Deals

Trigges du av tanken på å bidra til å løse viktige samfunnsproblemer, side om side med fageksperter innenfor ulike bransjer? Da kan det være deg vi ser etter når vi setter sammen neste sommers team av tverrfaglige problemløsere!

 

Hvorfor skal du søke?

Vår ambisjon er at internshipet skal være lærerikt, utfordrende og ikke minst sosialt og gøy. Som Summer Intern vil du derfor bli koblet på spennende kundeoppdrag innenfor ulike bransjer. Der vil du få prøve deg på ulike typer prosjekter som gir mulighet for både faglig og personlig utvikling.  

Vi ønsker at du skal få oppleve hvordan det er å jobbe i PwC, noe som betyr at du vil få ansvar fra dag én, med god støtte fra et tverrfaglig nettverk av fagspesialister både nasjonalt og globalt. Vi ønsker å tilrettelegge for din utvikling, og du vil derfor bli tett fulgt opp gjennom hele sommeren av dedikerte faddere, prosjektledere og partnere.

Internshipet rundes av med en felles presentasjon av et internprosjekt og en hyggelig feiring av din tid som Summer Intern. 

PwC Advisorys internship gir deg mulighet til å prøve deg innen et av våre rådgivningsmiljø, Consulting eller Deals. Du vil få mulighet til å oppgi om du ønsker å bli vurdert for en av retningene eller begge i søknadsskjemaet. Se hvilke muligheter våre to Advisory spor byr på her:

Kort om hva man møter på av oppgaver som Summer Intern i Consulting

I Consulting jobber teknologer, økonomer, tjenestedesignere, ingeniører, samfunnsvitere, advokater og organisasjonspsykologer sammen for å løse våre kunders utfordringer. Vi rådgir kunder i strategiske problemstillinger for å realisere målsetninger og skape verdi. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester innen data og analyse, transformasjon og gjennomføring, prosessforbedring, strategi og forretningsutvikling. Som Summer Intern i Consulting vil du jobbe på reelle kundeprosjekter i et bredt spekter av bransjer med PwC-ansatte, andre interns og kunder.

Kort om hva man møter på av oppgaver som Summer Intern i Deals
I Deals hjelper vi virksomheter og deres eiere gjennom transaksjonsprosessen – med innledende analyse, verdsettelse, due diligence og rådgivning knyttet til oppkjøp, salg, restrukturering og finansiering. Som Summer Intern i Deals vil du jobbe tett med dyktige kollegaer og delta på spennende og intensive kundeprosjekter som kan innebære alt fra å bygge finansielle datamodeller, analyse av finansiell informasjon og markedsdata, til presentasjon av funn og konklusjoner.

Er du den vi ser etter?

Du er faglig nysgjerrig og interessert i å utvikle deg innen et bredt spekter av kompetanseområder.

For å trives i en arbeidshverdag som består av stor og små oppgaver, komplekse problemstilling, kundeforståelse og tidsfrister bør du være løsningsorientet, nysgjerrig og ønske å gjøre en forskjell for kundene våre og kollegaene dine. I tillegg bør du ha gode språkferdigheter i norsk og engelsk, evnen til å bygge relasjoner og god forretningsforståelse.

Vi ser for oss at du som Summer Intern:

  • Er førsteårs masterstudent innen økonomi, industriell økonomi og teknologiledelse, finans, nanoteknologi, datavitenskap, matematikk, fysikk, informatikk eller lignende 
  • Kan vise til gode akademiske resultater
  • Kan vise til erfaring fra verv, jobb eller frivillig arbeid
  • Har sterke analytiske egenskaper og evne til å sette deg inn i komplekse problemstillinger på kort tid
  • Kommuniserer godt både på norsk og engelsk
  • Er positiv, engasjert, nysgjerrig og løsningsorientert  
  • Er interessert i å bli bedre kjent med PwC

Hva kan vi tilby deg som Summer Intern?

  • Innsikt i, og erfaring fra, et bredt spekter av fagområder og bransjer
  • Erfaring fra et av Norges ledende kompetansehus
  • En sommer med stort læringsutbytte og sosialt opplegg på og utenfor jobb
  • Et unikt nettverk i PwC på alle nivåer
  • En sommer du ikke glemmer

Du vil være Summer Intern hos oss i åtte til ti uker, med to ukers ferie i midten av internshipperioden. Oppstart er medio juni. Vi tilpasser oppstarten til endt eksamensperiode.

The Associates - fra kollokvier til kundemøter
Lurer du på hvordan overgangen fra student til arbeidslivet kan se ut, og om PwC er noe for deg? Sjekk ut vår serie “The Associates - fra kollokvier til kundemøter”. Her følger vi syv nyansatte gjennom deres første år i PwC hvor de åpent deler sine erfaringer, både oppturer og nedturer. Strøm episodene her

Praktisk informasjon

Last opp CV og alle relevante vitnemål og karakterutskrifter (inkl. utveksling) i PDF. Dersom du har studert i utlandet, ber vi om at du legger ved forklaring på karakterskala. Du bes også om å besvare tre spørsmål i søknadsskjemaet knyttet til din motivasjon for å søke til PwC og valgte tjenesteområde, samt erfaring fra verv/frivillig arbeid eller andre kompetanser eller interesser du anser som relevant for din søknad. Søknadsfrist er 18. september klokken 23:59, men vi oppfordrer til å fullføre søknaden og gjennomføre tester så raskt som mulig da vi gjennomgår søknader fortløpende. 

Første del av søknadsvurderingen består av tre ulike tester som skal besvares innen mandag 19. september, klokken 09:00. Link til testene får du tilsendt i en separat mail etter at du har mottatt bekreftelse på innsendt søknad. Vi behandler kun søknader hvor alle tre testene er fullført. Dersom du ikke mottar mail med informasjon om testene innen et døgn er det derfor veldig viktig at du tar kontakt med oss, skriv til no_rekruttering@pwc.com så snart som mulig. Husk å sjekke spamfilteret/søppelpost.

Eventuelle spørsmål om internshipet eller prosessen kan rettes til no_rekruttering@pwc.com.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

 

*Merk, som en del av vår rekrutteringsprosess vil vi utføre bakgrunnssjekk ved signering av kontrakt.

*I henhold til GDPR bes du søke og laste opp dokumenter via systemet, og ikke direkte til kontaktpersonen (e) oppført i denne annonsen.

 

 

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta