Summer internship 2023 i If Forsikring

Du kan kalle det et internship. Men i virkeligheten er det en gylden mulighet til å bygge nettverk og bli kjent med Nordens største forsikringsselskap. Som If Intern vil du være del av noe større, - vi er tryggheten som gjør drømmer til virkelighet og gir ny teknologi vinger gjennom en ustoppelig jakt på enda bedre kundeopplevelser. Det er ikke tilfeldig at vi har vært blant de tre beste på kundeservice 6 år på rad. Hos oss vil du møte både personlige og faglige utfordringer og bli tatt imot av en kultur som kombinerer store ambisjoner med varme. Vi legger hjertet vårt i alt vi gjør. Nå søker vi neste års Summer interns som kan bidra til å utvikle våre produkter, utfordre oss med nye tankesett og til å ta del i vår gode kultur!


Om rollen
Internshipet vil gi deg en mulighet til å kjenne på hverdagen som If-ansatt. Du vil sammen med utvalgte studenter jobbe med spennende prosjekter og relevante arbeidsoppgaver. Dette er en perfekt mulighet til å briljere og til å bli kjent med selskapet, og finne ut om en liknende rolle kan passe for deg i framtiden. I If jobber vi med mange spennende fagområder og ønsker derfor ulike bakgrunner og utdanninger til våre internship-stillinger. For sommeren 2023 søker vi interns til følgende fire områder:
-         Produkt- og forretningsutvikler i produkt og pris (P&P) enhetene, privatforsikring
-         Analytiker i produkt og pris (P&P) enhetene, privatforsikring
-         Tech intern i data and analytics
-         Analytiker og forretningsutvikler i Skadeoppgjør
 
Våre summer internship 2023: 
    •    Produkt og forretningsutvikler
Som produkt- og forretningsutvikler vil du jobbe teambasert med både eksterne partnere og interne beslutningstakere. Vi ser derfor for oss at du er flink til å samarbeide med gode kommunikasjonsevner, og at det er fremoverlent og glad i å ta initiativ. Tidligere interns har jobbet med prosjekter som konseptutvikling innen Smart Home og grønne/bærekraftige forsikringsprodukter, bruk av IoT-løsninger i bilforsikring og utarbeidelse av markedsrapporter for det globale elbilmarkedetkonseptutvikling. Du er analytisk, kreativ, fremtidsrettet og har sterke kommunikasjonsevner. Du studerer gjerne til å bli siviløkonom eller sivilingeniør.
 
    •    Analytiker privatforsikring
Som intern i produkt og pris for privatforsikringer bør du ha en analytisk tilnærming til problemstillinger og være nysgjerrig på hvordan matematikk og statistikk brukes i næringslivet. Du vil jobbe med for eksempel utvikling av pris eller oppsalgsmodeller, graving etter verdifull informasjon i store datavarehus, eller kunde- og prisstrategier. Du går gjerne en grad innen matematiske fag eller matematikktunge fag som kybernetikk og fysikk. For dette internshipet er det et krav om programmeringserfaring i Python.
 
    •    Tech intern (data and analytics) 
God kvalitet og tilgang til data er viktig for at If skal kunne tilby god kundebehandling og effektiv analyse. I data and analytics vil du jobbe med utvikling, testing, vedlikehold og visualisering av data. Vi samarbeider også om API utvikling og arbeider i team på tvers av Norden, og arbeidsspråk er ofte engelsk. Programmeringsspråk er SQL og Python, og vi benytter agil utviklingsmetodikk. Som intern i data and analytics må du være løsningsorientert og like nye utfordringer. En påbegynt utdannelse innen informatikk/datateknologi, matematikk, statistikk, fysikk er en fordel. Du vil få god opplæring via vårt Analytics Academy. Les gjerne mer om hva vi jobber med her.
 
    •    Analytiker og forretningsutvikler
I skadeoppgjør vil du som analytiker og forretningsutvikler drive innsikter til videre digitalisering, og bidra til at vi fortsetter å utvikle oss. Vi ser derfor for oss at du er interessert i hvordan ny teknologi kan brukes til å digitalisere arbeidsprosesser og har en ekte interesse for analyser. Du vil få selvstendig ansvar for et eller flere prosjekter, eksempelvis effektivisering av skadeprosesser, sikre datainnsamling på tvers av skade enhetene, videreutvikle rapporteringsverktøy, og du blir ansvarlig for å utføre analyser samt utvikle og drive prosjekter på tvers av Skade Norge. Arbeidsmiljøet er uformelt, hvor sparring, samarbeid og åpen kommunikasjon er avgjørende for suksess.
 
Om teamet
Du vil ta del i et fellesprogram med andre If-interns, samtidig som du vil bli godt kjent med ledere og ansatte på din egen avdeling, - og i andre avdelinger. Vi vil alle støtte deg i jobben du skal gjøre og sørge for et relevant og morsomt internship. Vi legger blant annet opp til en felles introduksjon, sosiale samlinger og felles avslutning.

Hvem er du?
Som intern i If må du være både nysgjerrig og initiativtakende. Det er høy konkurranse om plassene og vi ønsker å ta imot en engasjert og motivert gjeng som kan bidra med sin kompetanse, men også utfordre måten vi jobber på i dag!

Du har også:
- Gode akademiske resultater innenfor relevante utdanninger
- Primært påbegynt 3. eller 4. år i ditt studieløp
- Sterke samarbeid- og kommunikasjonsferdigheter
- Gjerne relevante jobber/verv å vise til

Ytterligere informasjon om rekrutteringsprosessen
Du vil selv kunne velge hvilket internship du ønsker som 1. og 2. prioritet når du går videre i vårt rekrutteringssystem. Vennligst også presiser dette i søknadsbrevet ditt. For å bli vurdert til internship må du laste opp karakterutskrift (VGS og høyere utdanning), CV og et kort motivasjonsbrev.
 
Søknadsfrist: 18. september
Arbeidssted: Oslo/Vækerø
Oppstart og varighet: Internshipet varer i 6-8 uker med oppstart juni 2023

Spørsmål om internshipet rettes til 
Siv-Hege Thorsen, Talent Acquisition Partner, HR (tlf. 94486125)

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta