Utvikling av optiske sensorer ved FFI

Vil du være med å utvikle optiske sensorer for Forsvaret? Du må gjerne være nyutdannet.

Vi ser nå etter deg som vil være med å bidra inn i utviklingen av aktive og passive infrarøde sensorer, slik at Forsvaret får nytte av det i militære sammenhenger. Jobben vår går ut på alt fra å vurdere operativt utstyr, til å jobbe langsiktig med forskning og utvikling.

Du må gjerne være nyutdannet, med bakgrunn innen fysikk, fotonikk, fysikalsk elektronikk eller lignende.

Vi har en spennende og viktig jobb, som inkluderer alt fra instrumentutvikling til analyse av data, og fra grunnleggende forskning til eksperimentering i felt.

Du er nysgjerrig og trives med å bryne deg på både praktiske og teoretiske problemstillinger – gjerne i kombinasjon. Du verdsetter samarbeid, men liker også å jobbe selvstendig hvor du tar ansvar for å drive arbeidet ditt fremover. Vi er opptatt av å samarbeide på tvers av fagområder, og du kommer til å få gode muligheter til å utvikle deg. Vi samarbeider med forskningsinstitutter og akademia nasjonalt og internasjonalt.

Du vil få god opplæring, men i bunnen må du ha minimum mastergrad med gode resultater. Kompetanse innen IR-fysikk, elektrooptikk, optisk design og/eller modellering og simulering av komplekse systemer er ønskelig og det er en fordel om du kan programmere i for eksempel Python, Matlab, C++ eller tilsvarende. Du har gode kommunikasjonsevner skriftlig og muntlig, på både norsk og engelsk.

Vi kan tilby et unikt tverrfaglig miljø med spennende utfordringer. Vi har fleksibel arbeidstid og sommertid, bedriftsidrettslag, bedriftsavtale med treningssenter, og andre sosiale tilbud. Som ansatt ved FFI blir du medlem i Statens pensjonskasse som tilbyr låne-, forsikrings- og pensjonsordninger.

Vi ønsker et mangfoldig arbeidsmiljø og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til alder, kjønn og bakgrunn, hull i CV-en eller behov for fysisk tilrettelegging. FFI ønsker flere kvinner i denne typen stillinger, og kvinner oppfordres derfor spesielt til å søke. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

De som søker jobb hos oss må kunne sikkerhetsklareres på nivå Hemmelig/ Nato Secret. I denne stillingen kan du kun ha norsk statsborgerskap. Du kan lese mer om sikkerhetsklarering på ffi.no.

Lønnen på FFI følger Statens lønnsregulativ og beregnes ut fra relevans og lengde på utdanning og erfaring. Det trekkes to prosent av lønnen til pensjonsinnskudd i Statens pensjonskasse.

Nærmere opplysninger får du ved å henvende deg til Øyvind Sjøvik, tlf. 90929385 eller Gunnar Rustad, tlf. 93423679.

Send søknad vedlagt kopier av vitnemål fra høyere utdanning samt attester fra relevant arbeidserfaring, innen 25. september. Ref.nr. er 2022/01763.

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta