Sommerjobb

Samfunnsengasjerte studenter til sommerjobb i data science/data engineering

Vil du ha en sommerjobb i 2023 hvor du kan gjøre en stor forskjell for våre brukere og samtidig jobbe med data og spennende teknologier? Vi ønsker å få med deg på laget sommeren 2023 for at du skal utvikle deg og få et innblikk i alt det spennende vi holder på med, og for at vi skal få bruke din kompetanse og nysgjerrighet til å løse vårt samfunnsoppdrag på en enda bedre måte. 

Vår visjon er å gi mennesker muligheter. Hvert år leverer vi tjenester til millioner av mennesker, og forvalter helt unike data som vi vil utnytte (på en ansvarlig måte) for å skape et datadrevet NAV der vi tar beslutninger basert på fakta, hvor vi lærer fra data og lager smartere tjenester til våre brukere. Vi opplever stor etterspørsel etter data og bedre beslutningsstøtte for brukere og ansatte i form av data, analyser, prediksjoner og visuelle fremstillinger. Vi søker derfor lærevillige, studenter innenfor data science og data engineering som vil bli med å realisere visjonen om et datadrevet NAV! Avhengig av din bakgrunn og interesser vil du få muligheten til å jobbe med frigjøring og bearbeiding av data, maskinlæring, tekstanalyser og/eller datavisualiseringer.

NAV er midt i en omfattende digital transformasjon som krever nye veier til mål, og i dette arbeidet er IT-avdelingen i NAV er kjent for å gå foran og bane vei innenfor vårt fagområde. Her vil du bli del av et miljø som stadig utforsker ny teknologi og nye arbeidsmåter, og som er opptatt av kompetansedeling og kontinuerlig læring. Dataseksjonen i NAV IT har fagansvar for bl.a. data engineering og data science og vi jobber med å drive dataagendaen i NAV gjennom å gjøre team datadrevne, enten det er med enkle visualiseringer eller kunstig intelligens. Vi håper du vil bli med på laget! 

Les mer om oss her: www.detsombetyrnoe.no

 

Arbeidsoppgaver

Din hovedrolle vil være som data scientist eller data engineer i et tverrfaglig team.

Hovedoppgaven din vil være å utvikle et produkt i form av eksempelvis et dataprodukt, en data pipeline, en innsiktspakke, en anbefalingsløsning eller en prediksjonsmodell. Du vil bidra med å bygge hele dataløpet fra kilde til ferdig dataprodukt – enten produktet er et datasett, et dashboard eller maskinlæringsmodell. 

Du og ditt team skal sette brukerens behov i fokus, være kreative og innovative samtidig som dere sørger for at produktene designes, utvikles og forvaltes i henhold til god faglig praksis.

Kvalifikasjoner

 • Du må være tredje eller fjerde års student. 
 • Du må ha erfaring med og interesse for arbeid med data, herunder tilrettelegging, manipulering, utforskning og analyse. 
 • Du må ha erfaring med programmeringsverktøy, fortrinnsvis Python, og du må i søknaden vise til eksempler på kode du har skrevet, gjerne lagret i din egen brukerprofil på Gitlab, Github el.l.
 • Du må ha god norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne.
 • Det er en fordel om du har erfaring med å bruke Pandas og SQL for datamanipulering. 
 • Det er en fordel om du har kjennskap til metoder og verktøy for avansert analyse, statistikk og maskinlæring eller for data pipelines, datamodellering og datakvalitet.

Merk at dine kvalifikasjoner for stillingen må fremgå av søknadsbrev/CV/eventuelle vedlegg.

Personlige egenskaper

 • Du deler aktivt av din kompetanse og er faglig sterk, nysgjerrig og sulten på å lære. 
 • Du jobber strukturert og er kvalitetsbevisst. 
 • Du klarer å se aktuelle problemstillinger i en større kontekst, og evner å formidle tekniske problemstillinger til ulike målgrupper. 
 • Du trives med å jobbe både i team og selvstendig. 

Vi tilbyr

 • Et av Norges mest spennende miljø for data science og data engineering. 
 • Spennende oppgaver som vil utfordre deg faglig, og produsere konkrete resultater som skaper verdi for NAV og våre brukere. 
 • Fokus på faglig utvikling og kompetansedeling.
 • Godt arbeidsmiljø med meget engasjerte, motiverte og dyktige medarbeidere som brenner for faget og samfunnsoppdraget.
 • Faglig og sosialt program sammen med resten av sommerstudentene i NAV IT.
 • Flotte nye lokaler på Helsfyr med godt utstyrt treningsrom og personalrestaurant.
 • Stilling som førstekonsulent i stillingskode 1408, lønnstrinn 51, kr 478 300. 

Kontaktinformasjon

Jorge Luis Lopez Marin, Kontorsjef, 94125153, jorge.luis.lopez.marin@nav.no

Arbeidssted

Fyrstikkalléen 1
0661 Oslo

Nøkkelinformasjon: 

Arbeidsgiver:NAV

Referansenr.:4554262269
Stillingsprosent: 100%
Sommerjobb
Startdato: 19.06.2023
Sluttdato: 11.08.2023
Søknadsfrist: 09.10.2022

 

 

Om arbeidsgiveren

Arbeidsgiver:

Utvikling og data, NAV IT

Hjemmeside:

https://www.detsombetyrnoe.no

NAV søker ansatte med hjerte for mennesker og våre fagområder. Vår visjon er å gi mennesker muligheter, og dette gjør vi ved å utvikle Norges beste arbeids- og velferdstjenester. 

NAV består av 19.000 kompetente og engasjerte medarbeidere. Vi jobber tverrfaglig i sterke fagmiljøer. Hos oss skal arbeidsmiljøet preges av involvering, åpenhet og tillit. 

For å kunne levere best mulig tjenester er det viktig med mangfold i rekrutteringen. Vi oppfordrer derfor personer med innvandrerbakgrunn, nedsatt funksjonsevne og hull i CV-en til å søke jobb hos oss. Vi legger arbeidsforholdene til rette for deg dersom du har behov for det. Ønsker du å bli unntatt fra offentlig søkerliste må du begrunne dette. Del gjerne ditt vitnemål eller karakterutskrifter via vitnemålsportalen.no. 

 

 

 

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta