PwC Trondheim søker studenter til Management Consulting Internship i Trondheim

Ønsker du å bruke de første ukene av vårsemesteret på å tilegne deg relevant arbeidserfaring og få en unik innsikt i hverdagen innen management consulting? PwC Consulting i Trondheim søker nå studenter som er på 3. eller 4. studieår og har anledning til å jobbe fulltid ca. 4 uker i januar 2023 i Trondheim.

Hvorfor skal du søke? 

I løpet av internshipet vil du få innblikk i hvordan vi jobber med rådgivning og løser problemer for våre kunder. Du vil få hands-on erfaring med reelle kundecase og arbeidshverdagen som management-konsulent. Du vil få tildelt en fadder, det blir kursing underveis og du vil få oppfølging av erfarne kollegaer. Det vil bli noen svært lærerike og spennende uker!

PwC er et av verdens ledende konsulentselskap og vår consulting-avdeling er det største management-konsulentmiljøet i Norge og Midt-Norge. I Trondheim er vi i dag 85 konsulenter sområdgir regionens største virksomheter i privat og offentlig sektor. Vi bistår våre kunder innenfor strategi, driftsforbedring, organisasjonsutvikling og teknologi. For å forstå og hjelpe kundene våre på best mulig måte er vi avhengig av kloke hoder med ulik kompetanse og bakgrunn. Vi søker deg som har et ønske om å bli bedre kjent med Trondheims beste kompetansemiljø og vil være med å løse krevende problemer på tvers av mange bransjer. 

 

Som management consulting intern får du:

  • Reell arbeidserfaring gjennom spennende oppdrag
  • Innsikt i arbeidshverdagen som konsulent i PwC Consulting
  • Erfaring fra et av Norges ledende kompetansehus
  • Nye relasjoner og nettverk

Vi ser etter deg som:

  • 1-2 år igjen av mastergrad (3.-4. års-studenter) og kan vise til gode akademiske resultater
  • Har en sterk analytisk tilnærming til problemløsning og blir motivert av å løse komplekse utfordringer
  • Har svært gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner
  • Har mulighet til å jobbe i Trondheim under internshipet
  • Er positiv, engasjert, nysgjerrig og løsningsorientert  
  • Er interessert i å bli bedre kjent med PwC Consulting Trondheim og kunne tenkt deg å jobbe i Trondheim etter endte studier

 

The Associates - fra kollokvier til kundemøter

Lurer du på hvordan overgangen fra student til arbeidslivet kan se ut, og om PwC er noe for deg? Sjekk ut vår serie “The Associates - fra kollokvier til kundemøter”. Her følger vi syv nyansatte gjennom deres første år i PwC hvor de åpent deler sine erfaringer, både oppturer og nedturer. Strøm episodene her. 

 

Praktisk informasjon

Last opp CV og alle relevante vitnemål og karakterutskrifter (inkl. utveksling) i PDF. Dersom du har studert i utlandet, ber vi om at du legger ved forklaring på karakterskala. Du bes også om å besvare spørsmål i søknadsskjemaet knyttet til din motivasjon for å være intern i PwC Consulting Trondheim, samt å svare på om du har erfaring fra verv/frivillig arbeid eller andre kompetanser eller interesser du anser som relevant for din søknad.

 

Søknadsfrist er søndag 30. oktober klokken 23:59, men vi behandler søknader løpende og oppfordrer derfor til å søke snarest. Som del av søknaden bes du gjennomføre tre tester med frist for gjennomføring mandag 31. oktober klokken 09:00. Link til disse får du etter du har mottatt en bekreftelse på innsendt søknad. Dersom du har gjennomført testene våre de siste 12 månedene må du gjenbruke testresultatene. Dette gjør du ved å klikke på “gjenbruk testresultat” i testportalen. Merk at vi kun behandler søknader der alle testene er fullført. Ta kontakt på no_rekruttering@pwc.com snarest dersom du ikke mottar mail med informasjon om testene innen ett døgn. Husk å sjekke spamfilteret/søppelpost.

 

Eventuelle spørsmål tilknyttet internshipet eller søknadsprosessen kan rettes til Gina Flatås (gina.flataas@pwc.com, +47 959 68 494)

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta