Studentassistenter under Fysikkløypa 2023

Fysikkløypa er et tilbud til elever på 6. trinn, der de kan komme en dag til NTNU for å oppleve fysikkens verden gjennom ei løype med forskjellige oppgaver.

Arbeidsoppgaven går ut på å veilede og undervise ei gruppe på 6⎼7 elever gjennom oppgaver innenfor emnene magnetisme, elektrisitet, lyd og faseoverganger. Oppgavene er fordelt på flere poster som er plassert på forskjellige rom og laboratorier på Gløshaugen. Du følger ei ny elevgruppe hver dag.

Det blir gitt opplæring onsdag 25. januar kl. 09:15 til 15:00, der vil vi gjennomgår alle oppgaver og poster i løypa.

Deretter kommer det elevgrupper torsdag 26. januar og alle hverdager i uke 5 og 6 (30. jan.–10. februar). Arbeidstid vil være 09:30 til 13:30 hver dag. I tillegg har vi et oppsummeringsmøte på slutten av siste dag (10. feb), så vi holder på til 14:30 denne dagen.

Stillingen er lønnet i lønnstrinn 22. Studentassistenter som har fullført tre års studier, tilsvarende bachelorgrad, eller «Læringsassistent-kurset» (LAOS) blir lønnet i l.tr. 24. Alle studentassistenter blir lønnet for 55 timer, med forbehold om oppmøte.

For mer informasjon om Fysikkløypa, se hjemmesida:

www.ntnu.no/skolelab/fysikkloypa

Dersom du har spørsmål, ta kontakt med Ingeborg Berg, prosjektleder for Realfagløypene, på 73 59 19 44 / 970 22 690 eller ingeborg.berg@ntnu.no

Søknaden skal være kortfattet og inneholde navn, studieretning og årstrinn, telefonnr., din motivasjon for å søke på denne stillingen og ev. relevant erfaring. Søknad sendes til Ingeborg Berg: ingeborg.berg@ntnu.no.

NB! Dersom du ikke har mulighet til å delta alle dagene må dette spesifiseres i søknaden.

Søknadsfrist: 15. desember.

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta