IT hos Skatteetanen

Lyst på erfaring ifra ett av Norges største IT-miljøer?

Vi søker dyktige studenter til sommerjobb i Skatteetaten! 

 

Vi har flere sommerprosjekter og et av disse er "Kontakt oss på Min side”! Det er mange som ønsker å ta kontakt med Skatteetaten, og dagens kontaktskjema skal erstattes av en mer brukervennlig løsning. Til det arbeidet trenger vi hjelp av noen flinke og engasjerte studenter som ønsker til å tilbringe sommeren sammen med oss!

Hva får du jobbe med i sommer? 

Vi vil gjøre det enklere for folk å finne den informasjonen de er ute etter, og eventuelt ta kontakt med oss på riktig måte. Derfor skal vi lage en innlogget kontaktløsning på Min side. Tjenesten skal lanseres for hele Norges befolkning, og det vil derfor være spesielt fokus på brukervennlighet, sikkerhet og god kodekvalitet.

Gjennom vårt 8 uker lange sommerprosjekt vil du få muligheten til å bli kjent med Skatteetaten som organisasjon, og du vil få innblikk i oppgaver og utfordringer en stor offentlig aktør står ovenfor. Du vil jobbe i et selvstendig team, og få innblikk i alle deler av utviklingsprosessen. Her vil du få en innføring i hvordan vi jobber med utvikling i Skatteetaten, og være med å utvikle et reelt produkt som skal være tilgjengelig på Min side. Du får også nyte godt av at vi blant annet har sommertid, trening i arbeidstiden (og et skikkelig fresht treningsstudio). Samtidig vil du få mulighet til å bygge kompetanse og knytte langsiktige kontakter, og naturligvis ha det gøy underveis. 

Vi ser etter 4 studenter som til sammen dekker følgende kompetansebehov:
  • du skal begynne å studere på 3. 4. eller 5. år av relevant utdanning innen IT/teknologi
  • gode akademiske resultater, hvor gode resultater innen spesielt relevante fag vil vektlegges
  • noe erfaring med webutvikling i JavaScript/TypeScript med React
  • noe erfaring med Kotlin og/eller Java
  • noe erfaring med testrammeverk som f.eks. Webdriver, Cypress eller Gatling er en fordel, men ikke et krav
  • noe kjennskap til Node
  • noe kjennskap til REST-API
  • god skriftlig og muntlig formidlingsevne på norsk
 
Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som ønsker en relevant og spennende sommerjobb, og som kjenner at det kribler litt ekstra i magen av å jobbe med systemer og oppgaver som er viktige for det norske samfunnet. Vi jobber sammen i team, og da er gode samarbeids- og kommunikasjonsevner nødvendig. Åtte uker går fort hos oss, så du bør evne å sette deg raskt inn i nye oppgaver. Vi ser for oss at du er strukturert, og ser fordeler med å jobbe standardisert. Hvis du liker å dele din kompetanse, tar initiativ, evner å være litt selvdreven og har forståelse for at vi sammen klarer å levere de beste resultatene så er du absolutt en vi ønsker å høre fra.

Du blir ansatt som ingeniør (kode 1083) med en lønn beregnet utfra årslønn på kr. 470.000. Fra lønnen trekkes 2% innskudd til Statens Pensjonskasse  

Praktisk informasjon om sommerjobb hos oss: 
Du må kunne jobbe fulltid fra medio juni til medio august. Det vil være mulighet for avvikling av kortere ferie i perioden. I sommerprosjektet vil sammensetningen av teamet bli prioritert. Dette innebærer at kvalifikasjoner og personlige egenskaper kan vektes for å sikre god dynamikk i teamet. I søknaden er det viktig at du informerer om hvorfor nettopp du er den kandidaten vi bør satse på i sommer. Vi ber om at søknad og CV skrives på norsk som er arbeidsspråket i Skatteetaten, og at vitnemål/karakterutskrifter og relevante attester legges ved den elektroniske søknaden. Legg gjerne ved link til din GitHub om du har det😊

Verdt å merke seg før du søker

Vi er på jobb for alle og skal være et godt sted å jobbe for alle. Likeverd, likestilling og mangfold er en del av kulturen vår og vi har nulltoleranse for diskriminerende praksis og oppførsel. Har du hull i CV-en din, funksjonsnedsettelse eller innvandrerbakgrunn vil vi oppfordre deg til å krysse av for dette når du søker stillingen hos oss. Det gir deg mulighet for å få positiv særbehandling. Vi kaller alltid inn minst én kvalifisert kandidat fra hver av disse gruppene til intervju.

Når du søker jobb hos oss, vil navnet ditt stå på en offentlig søkerliste. Det er mulig å be om å bli unntatt denne søkerlisten. Da må du i så fall begrunne hvorfor du ønsker det, og vi tar deretter stilling til om vi kan innvilge ønsket ditt. Kan vi ikke det, hører du selvsagt fra oss. 

 

Velg en jobb der du får utfordret deg selv, ved å løse utfordringer for andre. Vi sikrer finansiering av velferdssamfunnet ved å sørge for at alle bidrar med det de skal. Vi gjør det på vegne av fellesskapet, fordi velferden er noe som kommer alle til gode. Tilliten folk har til oss er høy, og den jobber vi hver dag for å fortjene. Vi består av et direktorat, seks divisjoner som har landsdekkende ansvar, og viktigst av alt: litt over 7000 engasjerte ansatte som er stolte av arbeidsplassen sin. Vil du bli enda bedre kjent med oss og alt vi holder på med? Les mer på skatteetaten.no

 

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta