Accelerate – Top Candidate Program 2023

Kearney Oslo søker motiverte studenter til vårt Accelerate – Top Candidate Program 2023.

Som deltager vil du få et innblikk i hvordan det er å jobbe med Management Consulting og strategirådgivning. Du vil få veiledning og støtte fra en personlig mentor gjennom våren, i tillegg til å møte og samarbeide med andre ambisiøse studenter. Målet er å gi verdifull innsikt fra hvordan vi jobber med ulike prosjekter, samt å bevisstgjøre om fremtidige muligheter i Kearney. Programmet består av to virtuelle møter og en fysisk samling i København over to dager med case-trening, mye god mat, og sosiale aktiviteter. 

Datoer for samlingene er 2. mars (virtuell), 16-17. mars (København) og 21. april (virtuell). 

Vi ser etter kandidater som er interessert i å lære mer om Management Consulting, få personlig oppfølging fra en mentor, samt å bli bedre kjent med Kearney Oslo.

NB! Deltakelse i programmet sikrer alle deltakerne et jobbintervju i den kommende rekrutteringssesongen (fast stilling eller Intern, avhengig av årskull). 

Kearney dekker alle kostnader i forbindelse med programmet. 

Søk ved å laste opp CV, karakterer fra videregående og universitet og andre relevante dokumenter. Søknadsfrist 12. februar 2023.

 

Som et av verdens ledende konsulentselskaper innenfor strategisk rådgivning, har Kearney siden etableringen i Chicago i 1926 vært en betrodd rådgiver for mange globale virksomheter over et bredt spekter av bransjer. Vi bistår ledende nordiske og globale selskaper med å løse varierte og utfordrende problemstillinger, relatert til eksempelvis M&A, strategiutvikling og operasjonell forbedring. Vi støtter topp- og mellomledere, og jobber tett med våre klienter for å hjelpe dem i å oppnå gode og varige resultater. Vi samarbeider tett med selskaper i Norden og internasjonalt, noe som betyr at reising ofte blir en naturlig del av hverdagen. 

 

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta