Studentassistenter under Matematikkløypa 2023

Matematikkløypa er et tilbud til elever på 8. trinn i Trøndelag, der de kan komme en dag til NTNU for å oppleve matematikkens verden gjennom ei løype med forskjellige oppgaver. Elevene får et mysterium de skal løse, og må jobbe seg gjennom ulike matematikk-oppgaver for å samle spor. Oppgavene er fordelt på flere poster på Realfagbygget.

Arbeidsoppgaven går ut på å veilede og undervise ei elevgruppe på 6–7 elever gjennom de ulike oppgavene. Du følger ei ny elevgruppe hver dag. Det er totalt 12 studenter med hver sin gruppe i Matematikkløypa hver dag.

Det blir gitt opplæring fredag 3. mars kl. 08:30–13:00. Der vil vi gjennomgå alle oppgavene og postene i løypa, og praktisk info om arbeidsoppgaven.

Deretter kommer det grupper alle hverdager i uke 10 (6.–10. mars) og uke 12 (20.– 24. mars). Arbeidstid er 09:30 til 13:30 hver dag, unntatt 24. mars, da har vi et oppsummeringsmøte etterpå og er vi ferdige kl. 14:00.
Studentassistentene deltar alle dagene.

Stillingen er lønnet i lønnstrinn 22. Studentassistenter som har fullført tre års studier, tilsvarende bachelorgrad, eller «Læringsassistent-kurset» (LAOS) blir lønnet i l.tr. 24. Alle studentassistenter blir lønnet for 50 timer, med forbehold om oppmøte.

For mer informasjon om Matematikkløypa, se hjemmesida:

www.ntnu.no/skolelab/matematikkloypa

Dersom du har spørsmål, ta kontakt med Ingeborg Berg, prosjektleder for Realfagløypene, på 73 59 19 44 / 970 22 690 eller ingeborg.berg@ntnu.no

Søknaden skal være kortfattet og inneholde

  • -  Navn

  • -  Studieretning og årstrinn

  • -  Telefonnummer

  • -  Om du har fullført LAOS-kurs eller ikke

  • -  Din motivasjon for å søke på denne stillingen

  • -  Ev. relevant erfaring.

    Søknad sendes til Ingeborg Berg:

    ingeborg.berg@ntnu.no

    NB! Dersom du ikke har mulighet til å delta alle dagene må dette spesifiseres i søknaden.

    Søknadsfrist: 19. februar

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta