Studentjobb som CMO

Deltidsjobb som CMO i fintech-selskap

ScreeningTale er ett fintech-selskap som tilbyr brukere muligheten til å teste investeringsstrategier på historisk børsdata fra hele verden. Vi søker nå en resultatorientert og innovativ CMO til å lede markedsføringen og øke selskapets vekst. ScreeningTale  er i oppstartsfasen og drives i dag av studenter ved NTNU.

Som CMO vil du være med å utvikle og implementere en markedsføringsstrategi i samarbeid med CEO og CTO for ScreeningTale. Du vil arbeide tett med CEO for å bygge selskapets merkevare, generere kvalifiserte leads og konvertere disse til betalende kunder. Du vil også være ansvarlig for å øke bevisstheten om ScreeningTale og dens produkter og tjenester.

 

Kvalifikasjoner:

  • Evne til å utvikle og implementere markedsføringsstrategier som øker inntektene
  • Sterk forståelse av SEO, SEM og sosiale medier markedsføring

Ansvarsområder:

  • Utvikle og implementere en markedsføringsstrategi i samarbeid med CEO og CTO.
  • Planlegge og utføre digitale kampanjer for å øke bevisstheten om ScreeningTale og tiltrekke potensielle kunder
  • Analyse av markedsdata for å optimalisere markedsføringsstrategier og øke inntektene
  • Samarbeide med ledelsen for å optimalisere kundereisen og forbedre konverteringsrater
  • Overvåke og rapportere markedsføringsytelse og effektivitet til ledelsen

 

Vi ser etter en person med lidenskap for markedsføring og en sterk forretningsforståelse. Du bør ha evnen til å arbeide effektivt i et team, være selvstendig og ha en sterk analytisk evne. Hvis du er engasjert, nysgjerrig og ønske om å være med å bygge opp en bedrift, hører vi gjerne fra deg.

Stillingen er på ca 20% og kompenseres med en betydelig eierandel i selskapet.  Hvis du er klar for å ta på deg denne spennende utfordringen, ser vi frem til din søknad og CV.

 

Send søknadsbrev og CV til stonks@screeningtale.com innen 31. mars 2023. Hvis du har spørsmål eller ønsker å diskutere stillingen over en lunsj kan du sende e-post eller ringe 94 79 24 14

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta