Ønsker du å kickstarte karrieren din i Nordens største forsikringsselskap? #If_Summerinternship

Summer Internship 2024

Dette er mer enn bare et internship – det er din mulighet til å bli kjent med et stort nordisk selskap med en inkluderende kultur som fremmer læring, vekst og mestring.

Som summer intern hos oss vil du få et innblikk i hvordan hverdagen som en If-ansatt kan være når du jobber tett sammen med- og blir veiledet av de dyktigste fagfolkene i vår bransje.


Sammen med andre talentfulle studenter med ulike bakgrunner og utdannelser vil du få unike læringsmuligheter når dere blir utfordret med reelle If prosjekter. Tidligere interns beskriver prosjektene de har hatt gjennom sommeren som meningsfulle og 


«verdifull og praktisk erfaring som du kan ta med deg tilbake til studiene og som gjør at du har en fordel til høsten og senere i arbeidslivet!» 

 

For sommeren 2024 rekrutterer vi 20 studenter til følgende internship stillinger:
-    Forretningsutvikler 
-    Analytiker
-    Tech

 

Les mer om If summer internship 2024:


Forretningsutvikler

Som forretningsutvikler vil du jobbe teambasert med eksterne partnere og interne beslutningstakere. Det passer godt for deg som er proaktiv, initiativrik og dyktig på samarbeid og har sterke kommunikasjonsevner. Er du i tillegg interessert i nyskaping, teknologi og er klar til å utfordre oss med å tenke utenfor boksen – da tror vi at du vil trives her. 


Tidligere interns har jobbet med prosjekter som konseptutvikling innen Smart Home og grønne/bærekraftige forsikringsprodukter, utarbeidet go-to-marked strategi for en ny IoT-basert forsikring som If lanserer snart og utviklet strategi for forsikringssalg i bruktbilsegmentet.


Vi ser for oss at du gjerne studerer til å bli siviløkonom, sivilingeniør, eller tar en master i entreprenørskap og innovasjon, eller bærekraft.

 

Analytiker

Som analytiker vil du ved hjelp av dine matematiske og forretningsmessige ferdigheter løse reelle og utfordrende prosjekter. Internshippet passer godt for deg som nysgjerrig på hvordan matematikk og statistikk brukes i næringslivet, og som ønsker ansvar for å løse problemstillinger med en analytisk tilnærming. 


Med din ferskeste kompetanse og innsikt fra studiene, vil du bidra til vårt kontinuerlig arbeid med å implementere metoder og verktøy for ytterlige styrke oss i å bli mer datadrevne. I moderniseringsprosessen er det rom for utvikling og eksempler på prosjekter som tidligere interns har jobbet med er maskinlæring og utvikling av applikasjoner knyttet til prising av forsikringer, og automatisering og monitorering. 


Vi ser for oss at du gjerne går en grad innen matematiske fag eller matematikktunge fag som kybernetikk og fysikk. For dette internshipet er det et krav om programmeringserfaring i Python.

 

Tech intern

Som Tech intern vil du med din genuine lidenskap for teknologi, kunnskap fra studier, og løsningsorienterte innstilling komme med nye ferske perspektiver til vårt Tech Community.


God kvalitet og tilgang til data er viktig for at If skal kunne tilby god kundebehandling og effektiv analyse. Som Tech intern vil du jobbe med agil utviklingsmetodikk og utvikle, teste, vedlikeholde og visualisere data. Vi arbeider i team på tvers av Norden, og arbeidsspråk er ofte engelsk. Programmeringsspråkene er i hovedsak SQL og Python, og til visualisering av data bruker vi Tableau og Power BI. Les gjerne mer om hva vi If Tech Interns 2023 jobbet med her.

 

Vi ser for oss at du har påbegynt utdannelse innen informatikk/datateknologi, digital business systems, matematikk, statistikk, eller fysikk

 

 

Om teamet

Du vil ta del i et fellesprogram med andre If-interns, samtidig som du vil bli godt kjent med ledere og ansatte på din egen avdeling og i andre avdelinger. Vi vil alle støtte deg i jobben du skal gjøre og sørge for et lærerikt, utfordrende og morsomt internship. Vi legger blant annet opp til en felles introduksjon, flere sosiale samlinger og felles avslutning.

 

Hvem er du?

Som intern i If må du være både nysgjerrig og initiativtakende. Det er høy konkurranse om plassene og vi ønsker å ta imot en engasjert og motivert gjeng som kan bidra med sin kompetanse, men også utfordre måten vi jobber på i dag!

 

Du har også:

- Gode akademiske resultater innenfor relevante utdanninger
- Sterke samarbeid- og kommunikasjonsferdigheter
- Gjerne relevante jobber/verv å vise til
- Vi søker primært deg som har begynt på 4. år av ditt studieløp, men 3. års studenter er også velkommen til å søke

 

Ytterligere informasjon om rekrutteringsprosessen

Du vil selv kunne velge hvilket internship du ønsker som 1. og 2. prioritet når du klikker deg videre i vårt rekrutteringssystem. 

 

For å bli vurdert til internship trenger du ikke å skrive søknad, men du må laste opp CV, karakterutskrift (VGS og høyere utdanning), og svare på et kort spørsmål om motivasjon for stillingen. Dersom du ikke gjør dette innen søknadsfristen vil du ikke bli vurdert

 

Søknadsfrist: 17. september
Arbeidssted: Oslo/Vækerø
Oppstart og varighet: Internshipet starter juni 2024 og varer i 6-8 uker (inkludert 2 uker ferie)

Spørsmål rettes til:
Cecilie Staubo Boasson, Talent Acquisition Partner, HR (tlf. +47 980 78 167)
Siv-Hege Thorsen, Talent Acquisition Partner, HR (tlf. +47  944 86 125)

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta