PwC Oslo søker Summer Interns til Consulting og Deals

Ønsker du å bidra til å løse de viktige samfunnsproblemene, på lag med eksperter som gjør hverandre bedre, i et miljø skapt for utvikling, hvor man er på sitt beste når man har det gøy? Da er internship i PwC noe for deg!

Vi søker summer interns til vårt kontor i Oslo. Søknader sendes inn via denne siden.

Hva kan du forvente som summer intern?

Vår ambisjon er at internshipet skal være lærerikt, utfordrende og ikke minst sosialt og gøy, og selvfølgelig at du skal bli godt kjent med oss i PwC. I PwC jobber vi med 80 av 100 landets største virksomheter med oppdrag som er høyt på agendaen i næringslivet og samfunnet. Som summer intern vil du derfor bli koblet på spennende prosjekter og klientoppdrag innenfor ulike bransjer. Der vil du få prøve deg på ulike typer prosjekter som gir mulighet for både faglig og personlig utvikling.

Vi ønsker at du skal få oppleve hvordan det er å jobbe i PwC, noe som betyr at du vil få ansvar fra dag én, samtidig som du vil jobbe i et tverrfaglig nettverk av fagspesialister både nasjonalt og globalt. Vi ønsker å tilrettelegge for din utvikling, og du vil derfor bli tett fulgt opp gjennom hele sommeren av dedikerte faddere, prosjektledere og partnere.

PwC Advisory internship gir deg mulighet til å prøve deg innen et av våre rådgivningsmiljø, Consulting eller Deals. Du vil få mulighet til å oppgi om du ønsker å bli vurdert for en av retningene eller begge i søknadsskjemaet. Se hvilke muligheter våre to advisory spor byr på her:

Kort om hva man møter på av oppgaver som intern i Consulting

I Consulting jobber teknologer, økonomer, tjenestedesignere, ingeniører, samfunnsvitere, advokater og organisasjonspsykologer sammen for å løse kundens utfordringer. Vi rådgir kunder i strategiske problemstillinger for å realisere målsetninger og skape verdi. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester innen data og analyse, transformasjon og gjennomføring, prosessforbedring, strategi og forretningsutvikling. Som Intern i Consulting vil du jobbe på reelle kundeprosjekter i et bredt spekter av bransjer med PwC-ansatte, andre interns og kunder.

Kort om hva man møter på av oppgaver som intern i Deals

I Deals hjelper vi virksomheter og deres eiere gjennom transaksjonsprosessen – med innledende analyse, verdsettelse, due diligence og rådgivning knyttet til oppkjøp, salg, restrukturering og finansiering. Som intern i Deals vil du jobbe tett med dyktige kollegaer og delta på spennende og intensive kundeprosjekter som kan innebære alt fra å bygge finansielle datamodeller, analyse av finansiell informasjon og markedsdata, samt presentasjon av funn og konklusjoner.

Er du den vi ser etter?

Du er faglig nysgjerrig og interessert i å utvikle deg innen flere fagområder.

For å trives i en arbeidshverdag som består av store og små oppgaver, komplekse problemstillinger, kundeforståelse og tidsfrister bør du være løsningsorientet, nysgjerrig og ønske å gjøre en forskjell for kundene våre og kollegaene dine. I tillegg bør du ha gode språkferdigheter i norsk og engelsk, evnen til å bygge relasjoner og god forretningsforståelse.

Vi ser for oss at du som summer intern:

●  Er førsteårs masterstudent innen økonomi, industriell økonomi og teknologiledelse, finans, nanoteknologi, datavitenskap, matematikk, fysikk, informatikk eller lignende

●  Kan vise til gode akademiske resultater

●  Kan vise til erfaring fra verv, jobb eller frivillig arbeid

●  Har sterke analytiske egenskaper og evne til å sette deg inn i komplekse

problemstillinger på kort tid

●  Kommuniserer godt både på norsk og engelsk

●  Er positiv, engasjert, nysgjerrig og løsningsorientert

●  Er interessert i å bli bedre kjent med PwC

Hva kan vi tilby deg som summer intern?

●  Innsikt i, og erfaring fra, et bredt spekter av fagområder og bransjer

●  Erfaring fra et av Norges ledende kompetansehus

●  Individuell oppfølging av et dedikert fadderteam og ledere

●  En sommer med stort læringsutbytte og sosialt opplegg på og utenfor jobb

●  Et unikt nettverk i PwC på alle nivåer

●  En sommer med minner for livet

Du vil være summer intern hos ossi åtte til ti uker, med to ukers ferie i midten av internship perioden. Oppstart er medio juni. Vi tilpasser oppstarten til endt eksamensperiode.

Om PwC

I PwC vet vi at det er menneskene som gjør forskjellen. Verdisettet vårt ligger til grunn for måten vi jobber på, og for å trives hos oss må du ha en sterk integritet, ha lyst til å gjøre en forskjell, trives med samhandling og tro på at det umulige er mulig. Sammen er vi et inkluderende fellesskap av problemløsere som bidrar til at kundene våre vinner tillit og skaper verdier som varer.

Praktisk informasjon

Last opp CV, relevante vitnemål og karakterutskrifter i PDF-format. Har du studert i utlandet, legg ved forklaring på karakterskala. Du kan gjøre endringer på søknaden din ved å klikke på “søk” i stillingsannonsen.

Søknadsfrist er søndag 17. september klokken 23:59. Som del av søknaden bes du gjennomføre tre tester med frist for gjennomføring mandag 18. september klokken 09:00. Dersom du har gjennomført testene våre de siste 300 dagene (ca. 10 måneder) må du gjenbruke testresultatene. Dette gjør du ved å klikke på “gjenbruk testresultat” i testportalen. Merk at vi kun behandler søknader der alle testene er fullført. Husk å sjekke spamfilteret/søppelpost.

Eventuelle spørsmål kan rettes til no_rekruttering@pwc.com.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

*Merk, som en del av vår rekrutteringsprosess vil vi utføre bakgrunnssjekk ved signering av kontrakt.

**I henhold til GDPR bes du søke og laste opp dokumenter via systemet, og ikke direkte til kontaktpersonen (e) oppført i denne annonsen.

Kontaktpersoner:

Rekrutteringsteamet i PwC Norge

no_rekruttering@pwc.com

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta