BearingPoint inviterer til Konsulentskolen!

Konsulentskolen består av to obligatoriske faglige og sosiale samlinger. Første samling vil foregå i siste halvdel av oktober 2023, og andre samling i april 2024. Her vil lære å mestre situasjoner du møter som konsulent, få muligheten til å bli kjent med andre dyktige studenter, våre konsulenter og vår kultur. Deltagelse på Konsulentskolen vil gi deg et bedre grunnlag for å vurdere om konsulentbransjen kan være noe for deg, og verdifulle erfaringer du vil dra nytte av i enhver jobb.

Om BearingPoint og vår søknadsprosess

Hva gjør man egentlig som konsulent? Hva skiller BearingPoint fra andre konsulentselskaper, og hva ser vi etter når vi ansetter? Svaret på disse spørsmålene, og mange flere, finner du på vår Karriereside. Et besøk der vil være vel anvendt tid - vi lover at det vil gi deg et bedre grunnlag for å vurdere om BearingPoint er riktig sted for deg!

Plass på Konsulentskolen tildeles de best kvalifiserte kandidatene, basert på grundige vurderinger av kandidaters akademiske resultater, erfaring og motivasjon for å delta på Konsulentskolen. 

Søknadsfrist er søndag 24. september!

Hvis du har spørsmål om BearingPoint eller Konsulentskolen, er du velkommen til å ta kontakt med vår rekrutterer Sheila-Mari Petersen på e-post sheila-mari.petersen@bearingpoint.com.

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta