Nyutdannet dataentusiast

Vi søker deg som ønsker en karriere innen data science eller data engineering

Fullfører du din utdanning innen august 2024, eller har du nylig fullført utdanning, og vil ha en jobb hvor du kan utgjøre en forskjell og samtidig jobbe med spennende data og moderne teknologi? Da vil vi tilby deg muligheten til å videreutvikle deg som data scientist eller data engineer hos oss i NAV IT. Her vil du få  anledning til å bruke din kompetanse og nysgjerrighet til å løse vårt samfunnsoppdrag på en enda bedre måte. 

Oppstartdato er fleksibelt og vil variere fra høst 2023 til høst 2024.

Vår visjon er å gi mennesker muligheter. Hvert år leverer vi tjenester til millioner av mennesker, og vi forvalter helt unike data som vi vil benytte – på en ansvarlig måte – til å skape et datadrevet NAV der vi tar beslutninger basert på fakta, hvor vi lærer fra data og lager smartere tjenester til våre brukere. Vi opplever stor etterspørsel etter data og bedre beslutningsstøtte for brukere og ansatte i form av data, analyser, prediksjoner og visuelle fremstillinger. Vi søker derfor en lærevillig, nyutdannet data entusiast som vil bli med å realisere visjonen om et datadrevet NAV! Avhengig av din bakgrunn og interesser vil du få muligheten til å jobbe med innhenting og bearbeiding av data, maskinlæring, tekstanalyser og/eller datavisualiseringer.

NAV er midt i en omfattende digital transformasjon som krever nye veier til mål, og i dette arbeidet er IT- avdelingen i NAV kjent for å gå foran og bane vei. Her vil du bli del av et miljø som stadig utforsker ny teknologi og nye arbeidsmåter, og som er opptatt av kompetansedeling og kontinuerlig læring. Dataseksjonen i NAV IT har fagansvar for bl.a. data engineering og data science og vi jobber med å drive dataagendaen i NAV gjennom å gjøre team datadrevne, enten det er med enkle visualiseringer eller kunstig intelligens. Vi håper du vil bli med på laget!

Les mer om oss her: www.detsombetyrnoe.no

Arbeidsoppgaver

Som nyutdannet vil du ha mange spennende muligheter foran deg, og hos oss en mulighet til å påvirke din faglige utvikling. Din hovedrolle vil være som data scientist eller data engineer i et team avhengig av hvilke behov NAV har til enhver tid.

En data scientist vil blant annet drive med uttrekk/innhenting og bearbeiding av data, analyser, lage visualiseringer og kanskje drive med maskinlæring dersom det er behov. Som en data scientist vil du bidra med å bygge hele dataløpet fra kilde til ferdig dataprodukt – enten produktet er et datasett, et dashboard eller maskinlæringsmodell.

En data engineer vil jobbe tverrfaglig i et team med å innhente, bearbeide og overvåke data for å levere dataprodukter. Dataproduktene danner grunnlag for offentlig statistikk og gir beslutningsstøtte for NAV og samfunnet generelt. Som data engineer vil du sammen med teamet ha ansvaret for dataproduktene og med å kontinuerlig forbedre de. Fagmiljøet vårt eksperimenterer med ny teknologi og arbeidsmåter for å skape bedre fart og flyt på leveranser.

Du og ditt team skal sette brukerens behov i fokus, være kreative og innovative samtidig som dere sørger for at produktene designes, utvikles og forvaltes i henhold til god faglig praksis.

I NAV IT har vi et sterkt fagmiljø som vi ønsker du blir en del av, vi forventer at du er en aktiv deltaker i relevante faggrupper, både for å lære og for å lære bort.

Kvalifikasjoner

Du må :

  • Ved tiltredelsesdato ha fullført relevant høyere utdanning på minimum bachelornivå, eksempelvis innen realfag eller økonomi
  • Ha erfaring med minst ett av følgende programmeringsspråk: Python, SQL, R eller Java. Du bør i søknaden vise til eksempler på kode du har skrevet, gjerne lagret i din egen brukerprofil på GitHub el.l.
  • Vise interesse og entusiasme for data
  • Beherske norsk som arbeidsspråk godt, både muntlig og skriftlig
  • Være faglig dyktig og kunne sette seg inn i ny teknologi
  • Være interessert i å skape dataprodukter med høy kvalitet og har gjerne erfaring med datavalidering/kvalitetssikring

Det er også ønskelig at du har:

  • Erfaring med databearbeiding, utvikling av dataløp og/eller utvikling av
    maskinlæringsmodeller
  • Erfaring med datamodellering og/eller jobber med datavarehus
  • Kjennskap til/erfaring med skyløsninger

Merk at dine kvalifikasjoner for stillingen må komme frem av søknadsbrev/CV/eventuelle vedlegg

Personlige egenskaper

Som person er du selvstendig, initiativrik og ansvarsbevisst. Du tror på at vi er aller best sammen, og praktiserer dette både i teamet og utenfor. Du er nysgjerrig, deler aktivt av din kompetanse og er opptatt av å utvikle både deg selv og andre. Du liker å lære nye ting og er dyktig til å se problemstillinger fra flere ulike perspektiv.

Vi tilbyr

Et av Norges mest spennende IT-miljø, med meget engasjerte og dyktige medarbeidere som brenner for faget og for samfunnsoppdraget. Vi har stort fokus på faglig utvikling både gjennom konferanser, kurs, digital læring, fagtorsdag annenhver uke og flere faste ukentlige delingsarenaer – alt i arbeidstiden.

  • Spennende oppgaver som vil utfordre deg faglig, hvor du produserer konkrete resultater som skaper verdi for NAV og våre brukere
  • Hybrid og fleksibel arbeidshverdag
  • Mulighet for å opparbeide fleksitid/avspasering, og sommertidsordning. Vanlig arbeidstid er 7,45 timer (sommertid 7 timer) inkludert lunsj
  • Flotte nye lokaler på Helsfyr med godt utstyrt treningsrom og personalrestaurant
  • God pensjonsordning gjennom Statens pensjonskasse (fra lønnen trekkes 2 %)
  • Hytteforening med mulighet for å leie både leiligheter og hytter
  • Godt utstyrt trimrom og bedriftsidrettslag med ulike aktiviteter
  • Stillingen lønnes som rådgiver i stillingskode 1434, kr. 584 500 til kr. 624 500 brutto per år. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.

 

Har du hull i CV-en din, funksjonsnedsettelse eller innvandrerbakgrunn vil vi oppfordre deg til å krysse av for dette når du søker stillingen hos oss. Det gir deg mulighet for å få positiv særbehandling. Vi kaller alltid inn minst én kvalifisert kandidat fra hver av disse gruppene til intervju.

Vi oppmuntrer også de som har et tilretteleggingsbehov som ikke har mulighet til å jobbe 100% til å søke, da vi kan vurdere å tilby stillingene i redusert stillingsprosent.

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta