Summer Internship 2024 – Utviklere

Vil du teste ut livet som utvikler hos oss? I løpet av seks uker vil du jobbe i prosjekter med reelle kunder i tverrfaglige team bestående av andre studenter, veiledere og prosjektledere. Du vil få et unikt innblikk i hverdagen hos et verdensledende konsulentselskap samt uvurderlig arbeidserfaring. Hos oss er det viktig å ha det gøy på jobb, derfor er sosiale aktiviteter en viktig og utbredt del av programmet. Vi søker kandidater til både Salesforce- og systemutvikling.

Qualifications

Vi tilbyr Summer Internship for utviklere til: 

  • Deg som studerer i et tiltenkt masterløp (3+2 eller 5 år) innenfor informatikk, datateknologi, teknologi eller liknende, og er i tredje årskull eller høyere.
  • Deg som er flytende i norsk (eller et annet skandinavisk språk) og engelsk
  • Har muligheten til å jobbe i Oslo i løpet av internship-perioden
  • Deg med sterke akademiske resultater 
  • Deg som vil jobbe i skjæringspunktet mellom teknologi, innovasjon og samfunnsnytte

 

Vi kan tilby et bredt spekter av ulike utviklingsprosjekter hver sommer, enten det er relatert til AI, dataanalyse, Salesforce eller systemutvikling. Vi søker deg som er nysgjerrig på å prøve ut livet som utvikler i løpet av en lærerik sommer med mye sosialt og moro.

 

Hvordan søker du?
Send oss din søknad med CV, vitnemål fra videregående og karakterutskrift fra høyere utdanning. Disse dokumentene lastes opp under «Resume/CV». Vi vurderer kun søknader fra kandidater som har lastet opp disse dokumentene.

 

Bemerk gjerne i søknaden om du ønsker en rolle innenfor Salesforce- eller systemutvikling.

 

Søknadsfrist: Søndag 1. oktober 2023

 

Spørsmål? Kontakt graduaterekrutterer Synne Aadde Nordgård (synne.nordgard@accenture.com)

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta