AF Konsern - Innovasjon & Digital - Sommerjobb 2024

Kan du se for deg en framtidig karriere i AF? Etter stor suksess med tidligere sommerprosjekter ser vi på nytt etter teknologistudenter som er nysgjerrige på innovasjonsarbeidet i en av Norges fremste entreprenørvirksomheter. I AF brenner vi for innovasjon og nyskapning, og har derfor etablert en egen avdeling som jobber med å utforske og utvikle nye løsninger for at vi skal lykkes med å nå vår visjon; å rydde fra fortiden og bygge for fremtiden.

Sommerjobb i AF – Kan du se det for deg?

En sommerjobb i Innovasjon & Digital gir et unikt innblikk i hvordan vi jobber med innovasjon og digitalisering. I samarbeid med engasjerte og kunnskapsrike kollegaer får du ansvaret for å implementere et prosjekt fra A til Å. Tidligere års sommerstudenter har utviklet løsninger som kan bidra til å redusere vårt miljøavtrykk og forenkle datainnhenting og verifikasjon ved tunnelsprenging, samt utviklet maskinlæringsmodeller for å predikere tomgangskjøring for anleggsmaskiner og akkumulering av termisk energi. Som sommerstudent i AF får du muligheten til å effektivisere arbeidshverdagen for noen i AF, eller bruke tilgjengelige data for å skape ny innsikt og beslutningsstøtte for våre prosjekter.

Vi ser etter tre studenter med bakgrunn innen data- og kommunikasjonsteknologi, fysikk og matematikk, industriell økonomi og teknologiledelse, kybernetikk og robotikk eller andre teknologirettede retninger. Du får jobbe tett med en av våre forretningsenheter og løse konkrete problemstillinger med utgangspunkt i spennende teknologier, rammeverk og plattformer som Azure, Python, .NET, JS / TS, Angular / React, PowerBI, etc.

Vi ser etter studenter som

  • fullfører sitt studieprogram i 2025 (studenter i 4. klasse for master og 2. klasse for bachelor)
  • ønsker å lære mer om utvikling i .NET, Python, eller en annen favorittplattform som løser utfordringene vi står ovenfor
  • arbeider strukturert og selvstendig
  • har gode samarbeids- og kommunikasjonsegenskaper
  • har sterk problemløsningsevne

Vi tilbyr

Spennende problemstillinger som løses i et energisk og sosialt miljø, med ambisjon om at AF til enhver tid skal være den ledende aktøren i bransjen på innovasjon. Vi gir dere ansvar og tillit, og forventer engasjement og gode løsninger tilbake.

I AF Gruppen møter du mennesker som deler din nysgjerrighet – og rom til å leve den ut.

Om du har spørsmål til stillingsannonsen, eller om din bakgrunn passer for en sommerjobb i AF, ta gjerne kontakt.

Søknadsfrist: 12. november 2023

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta