Nyutdannet i 2024? Start din karriere i Deloitte Risk Advisory!

Deloitte leverer tjenester innen spesialiserte fagfelt vi behersker til fingerspissene; revisjon, advokattjenester, finansiell rådgivning, risikoanalyser og konsulenttjenester. Med over 457,000 kolleger i ryggen ser vi verden fra ulike vinkler og skaper verdier på tvers av landegrenser, bransjer, ekspertise, innsikt og generasjoner. Med kunnskapen dette gir oss, bidrar vi til å ruste kundene våre for morgendagens utfordringer. Sammen skaper vi resultater.

Hva kan du jobbe med hos oss?
Vi vet at for å trives på en arbeidsplass over lengre tid er det viktig at dager og oppgaver varierer. Derfor kan vi ikke si nøyaktig hva arbeidshverdagen din hos oss vil gå ut på, for det vil endre seg i takt med dine ambisjoner og våre klienters behov. Men dette er hva vi i Risk Advisory driver med, kort fortalt:

Risk Advisory tilbyr rådgivningstjenester innenfor styring og kontroll, internrevisjon, bærekraft og klima, risikostyring og informasjonssikkerhet til alle typer virksomheter innenfor offentlig og privat sektor. Det omfatter beskyttelse mot cyberkriminalitet, kunnskap, strategier og rapportering knyttet til klima og bærekraft, arbeid mot sosial dumping og menneskerettighetsbrudd i leverandørkjeden. Vi hjelper finansinstitusjoner med finansiell risikostyring og effektiv håndtering av komplekse regelverk.

Følgende områder i Risk Advisory søker nå etter nyutdannede:

Technology & Controls 
Teknologi gjennomsyrer i dag de fleste virksomheter, og påvirker derfor i stor grad hvordan vi jobber med å nå våre mål. Vi spesialiserer oss på å hjelpe virksomheter med å forstå og håndtere risikoer knyttet til dette og er derfor eksperter på styring og kontroll knyttet til teknologi.

Vi arbeider særlig med implementering og revisjon av systemer for IT styring og kontroll på tvers av alle bransjer, for å understøtte virksomhetsmål innen mange områder. 

Regulatory & Strategic Risk 
Vi hjelper virksomheter med å identifisere, forstå og måle risiko de blir eksponert for. Dette kan både være interne og eksterne faktorer som kan gi opphav til trusler, men også muligheter.

Vi arbeider særlig med bank- og finansbransjen, regulatorisk rådgivning og implementering, bærekraftig finans, data governance og analytics samt helhetlig risikostyring og etterlevelse.

Hvorfor Risk Advisory?
Som nyutdannet i Risk Advisory og Deloitte vil du gjennomgå en grundig og morsom onboarding, samt at du vil få delta på en rekke kurs som er skreddersydd for å gi deg en solid start på arbeidslivet. Her får du mulighet til å bli kjent med dine nye kolleger på ditt «kull», både faglig og personlig;

-"I Risk Advisory blir jeg utfordret og utvikler min faglige kompetanse daglig, samtidig kjenner jeg meg trygg og ivaretatt på arbeidsplassen. God kompetanseutvikling og den unike kulturen i Risk Advisory gjør hverdagen givende" - Amina Mujnovic Consultant i Risk Advisory

Kvalifikasjoner

Hvem er du?
Vi tror at du er:

  • Ambisiøs, strukturert og analytisk
  • Nysgjerrig og åpen for å lære
  • Relasjonsbygger og skaper tillitt

Vi tror også at du som person møter medstudenter og kollegaer med en positiv og løsningsorientert holdning, samt at du i perioder med mye å gjøre holder hodet kaldt. I tillegg evner du å skape din egen forståelse for hvordan jobben du skal gjøre skal skape verdi og gi mening – to make an impact that matters!

Folk som jobber hos oss har blant annet studert teknologi og økonomi. Har du studert noe lignende, eller noe helt annet, og er motivert og interessert i å jobbe hos oss? Vi trenger mennesker som er like forskjellige som utfordringene vi jobber med å løse, og kanskje er det nettopp deg vi mangler.

Ytterligere informasjon

Hva kan vi tilby deg?
I Deloitte får du mye ansvar, men kan lene deg på å ha en global og kompetansetung organisasjon i ryggen. Vi skal lære deg å gå foran, men aldri alene, og vi skal sørge for at du utvikler deg og har det spennende og på jobb. 

Deloitte er stedet for deg som trives sammen med mennesker, både kolleger og kunder, og som har lyst til å være en del av et arbeidsmiljø som bygger på tillit, samarbeid og ikke minst et felles mål om å finne de aller beste løsningene for kundene våre.

Vi har et stort og variert tilbud til ansatte innen ulike kulturarrangement, idrett og sosiale aktiviteter – og det vi er mest stolt av er fokuset vi har på folka våre. Her er noe av det våre nyansatte kolleger sier de setter mest pris på som ansatt i Deloitte:

  • Folka – «Det er ingen spisse albuer, og alle er like viktige, enten du er studentassistent eller partner – du føler deg sett og verdsatt»
  • Kontinuerlig utvikling – «Variasjon i oppgaver, oppdrag og kunder gir alltid nye utfordringer, men i trygge rammer rundt genuint støttende og hjelpsomme kolleger»
  • Samholdet i teamet – «Du blir glad i de du jobber med, og får gode venner på jobb»

Hvordan søke? 
Du søker ved å klikke “jeg er interessert” i denne annonsen, og følge stegene. Det er viktig at du laster opp både CV og vitnemål i søknaden. Mangler dette vil vi ikke kunne vurdere din søknad. 

Istedenfor et tradisjonelt søknadsbrev, ønsker vi at du besvarer disse spørsmålene: 

  1. Beskriv din kompetanse: Hvilke egenskaper og ferdigheter har du som du mener er viktig for å lykkes i denne rollen? 
  2. Beskriv din motivasjon: Hva er den viktigste grunnen til at du ønsker denne rollen? 
  3. Hvilket område i Risk Advisory du synes virker mest spennende og aktuelt for deg?  

Vi har flere annonser for nyutdannede ute. Er du interessert i mer enn ett av våre områder eller kontorer kan du søke på flere annonser, og bli vurdert for hver av stillingene. 

Alle søknader blir lest, og vi gleder oss til å lese DIN! 
-------------------------------------------------------------------------------------- 

Søknadsfrist: 16. Januar klokken 23:59  
Arbeidssted: Oslo 
Oppstart: August 2024 
Kontakt: For spørsmål om rekrutteringsprosessen ta kontakt med: Consultant | People & Purpose | Hanne Opheim Johansen | hjohansen@deloitte.no

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta