Nyutdannet i 2024? Start din karriere i Deloitte Consulting!

Deloitte leverer tjenester innen spesialiserte fagfelt vi behersker til fingerspissene; revisjon, advokattjenester, finansiell rådgivning, risikoanalyser og konsulenttjenester. Med over 457,000 kolleger i ryggen ser vi verden fra ulike vinkler og skaper verdier på tvers av landegrenser, bransjer, ekspertise, innsikt og generasjoner. Med kunnskapen dette gir oss, bidrar vi til å ruste kundene våre for morgendagens utfordringer. Sammen skaper vi resultater.

Hvorfor Consulting?
Vi vet at for å trives på en arbeidsplass over lengre tid er det viktig at dager og oppgaver varierer. Derfor kan vi ikke si nøyaktig hva arbeidshverdagen din hos oss vil gå ut på, for det vil endre seg i takt med dine ambisjoner og våre klienters behov. Men dette er hva vi i Consulting driver med, kort fortalt: 

Consulting består av ca. 500 engasjerte medarbeidere som tilbyr konsulenttjenester til nasjonale og internasjonale selskaper, innenfor både det offentlige og private. Vi hjelper våre kunder med å transformere deres virksomhet og sikre bærekraftig vekst. Vi tilbyr et bredt spekter av variasjoner når det gjelder kompetanseområder, fagkompetanse, bransjespesialiteter og prosjekttyper.

For nyutdannede til Consulting med oppstart august 2024 ser vi spesielt etter deg som studerer analytics, datateknologi, informatikk, ingeniørfag, IT eller andre tekniske utdanningsretninger. Er du kanskje interessert i å arbeide med programmering, fordype deg i applikasjoner, ERP- og CRM-systemer eller effektivisering av økonomifunksjonen i selskaper gjennom teknologi? Vi er et team av kompetente tech-entusiaster, som hele tiden søker å forbedre oss gjennom læring og deling. Hvis du har en lidenskap for tech er dette muligheten for deg!

Som nyutdannet i Consulting og Deloitte vil du gjennomgå en grundig og verdifull onboarding, samt at du vil få delta på en rekke kurs som er skreddersydd for å gi deg en solid start på arbeidslivet. Her får du mulighet til å bli kjent med dine nye kolleger på ditt «kull», både faglig og personlig. 

Vi søker nyutdannede til våre kontorer i OsloBergen og Stavanger.

Kvalifikasjoner

For å lykkes og trives i rollen tror vi at du er:

  • Ambisiøs, strukturert og analytisk 
  • Nysgjerrig og åpen for å lære 
  • Relasjonsbygger og skaper tillitt
  • Har en teknisk utdanningsbakgrunn
  • En lidenskap for digitale løsninger, teknologi og systemer

Vi tror også at du som person møter medstudenter og kollegaer med en positiv og løsningsorientert holdning, samt at du i perioder med mye å gjøre holder hodet kaldt. I tillegg evner du å skape din egen forståelse for hvordan jobben du skal gjøre skal skape verdi og gi mening – to make an impact that matters! 

Ytterligere informasjon

Hva kan vi tilby deg?
I Deloitte får du mye ansvar, samtidig som du kan lene deg på å ha en global og kompetansetung organisasjon i ryggen. Vi skal lære deg å gå foran, men aldri alene, og vi skal sørge for at du utvikler deg og har det spennende på jobb.  

Vi har et stort og variert tilbud til ansatte innen ulike kulturarrangement, idrett og sosiale aktiviteter – og det vi er mest stolt av er fokuset vi har på folka våre. Her er noe av det våre nyansatte kolleger sier de setter mest pris på som ansatt i Deloitte: 

  • Folka – «Det er ingen spisse albuer, og alle er like viktige, enten du er studentassistent eller partner – du føler deg sett og verdsatt» 
  • Kontinuerlig utvikling – «Variasjon i oppgaver, oppdrag og kunder gir alltid nye utfordringer, men i trygge rammer rundt genuint støttende og hjelpsomme kolleger» 
  • Samholdet i teamet – «Du blir glad i de du jobber med, og får gode venner på jobb» 

Hvordan søker jeg?
Vi har flere annonser for nyutdannet ute, og ønsker at du kun søker på ÉN av disse. Dersom du er aktuell for flere områder vil vi også vurdere deg for disse.

Søk via LinkedIn eller manuell registrering. Husk å last opp CV og vitnemål i Vitnemålsportalen dersom din skole distribuerer resultatene dine der. Istedenfor et tradisjonelt søknadsbrev, ønsker vi at du heller besvarer disse spørsmålene:

  1. Beskriv din kompetanse: Hvilke egenskaper og ferdigheter har du som du mener er viktig for å lykkes i denne rollen?
  2. Beskriv din motivasjon: Hva er den viktigste grunnen til at du ønsker denne rollen?
  3. Beskriv din tekniske kompetanse: Hvordan kan du nyttiggjøre denne i rollen som konsulent?

Vi vurderer søknader fortløpende, og oppfordrer derfor til å søke så snart som mulig. Hold av uke 4 til eventuelle intervjuer. Rekrutteringsprosessen vil være heldigital. Alle søknader blir lest, og vi gleder oss til å lese DIN!

Søknadsfrist: 16.01.2024 kl. 23:59
Arbeidssted: Oslo/Bergen/Stavanger
Oppstart: August 2024
Kontakt: For spørsmål om rekrutteringsprosessen kan du ta kontakt med Andreas Elstrøm | People & Purpose, e-post: aelstrom@deloitte.no

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta