Liker du å jobbe med data og analyse? Vi søker folk til vår Analytics-avdeling!

Beskrivelse av bedriften

Deloitte leverer tjenester innen spesialiserte fagfelt vi behersker til fingerspissene; revisjon, advokattjenester, finansiell rådgivning, risikoanalyser og konsulenttjenester. Med over 415,000 kolleger i ryggen ser vi verden fra ulike vinkler og skaper verdier på tvers av landegrenser, bransjer, ekspertise, innsikt og generasjoner. Med kunnskapen dette gir oss, bidrar vi til å ruste kundene våre for morgendagens utfordringer. Sammen skaper vi resultater.   

Audit & Assurance Analytics består i dag av et kompetent, ungt team som jobber med automatisering av prosesser, analysering av big data og utvikling av Business Intelligence ved hjelp av innovative løsninger og verktøy. Vi jobber med utvikling av fremtidens revisjon, men også med effektivisering av interne prosesser.

I vår Analytics-avdeling vil du få muligheten til å spesialisere deg innenfor blant annet dataanalyse og databehandlingsverktøy. Du vil sammen med andre teammedlemmer få bli med på flere spennende prosjekter. Etter hvert vil du også få muligheten til å initiere og lede egne prosjekter. Du vil ha en svært variert arbeidshverdag og få prøvd deg innenfor en rekke ulike områder innen Analytics.

Jobb-beskrivelse

Appelerer ord som dataanalyse, programmering, automatisering, modellering og effektivisering til deg? Da kan du være den rette for oss. Vi leter nemlig etter en engasjert kollega til å finne smarte løsninger på komplekse problemstillinger sammen med oss.

Hvem er du?
Du ønsker å bruke arbeidshverdagen din på å programmere og fordype deg i applikasjoner, systemer og programmer, og motiveres av å dykke ned i komplekse problemstillinger og datakilder. Du er proaktiv, har god kommunikasjonsevne og synes det er gøy å formidle analyseresultater. Du trives med å nå mål sammen – men også selvstendig. Sist men ikke minst, håper vi at du er motivert til å være med på å automatisere økonomifunksjonen.

Vi ser for oss at du oppfyller noen av de følgende kvalifikasjonene:

  • Høyere relevant utdannelse innen Datateknologi, Informatikk, Business Intelligence, Analytics eller tilsvarende
  • Kompetanse innen programmering og erfaring med for eksempel SQL, R, eller Python
  • Kompetanse innen Business Intelligence-arkitektur
  • Kompetanse innen process mining eller RPA
  • Kompetanse innen matematisk modellering og analyse
  • Erfaring/kompetanse innen maskinlæring
  • Erfaring innen dataanalyse/-visualisering og kjennskap til Business Intelligence-verktøy
  • Erfaring innen Azure og oppbygging av databaser
  • Gode ferdigheter i norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig

Både nyutdannede og kandidater med 1-3 år relevant arbeidserfaring oppfordres til å søke.

Ytterligere informasjon

Hva kan vi tilby deg? 
Vi har også et stort og variert tilbud til ansatte, og det vi er mest stolt av er fokuset vi har på folka våre. Her er noe av det våre kolleger sier de setter mest pris på som ansatt i Deloitte: 

  • Folka – «Ingen spisse albuer, og alle er like viktige, enten du er studentassistent, senior eller partner – du føler deg sett og verdsatt som person og kollega»  Medbestemmelse i egen utvikling – «Rollen din utvikler seg sammen med deg gjennom veiledning fra egen coach som hjelper deg å identifisere og utnytte egne styrker, og skaper rom for å utvikle deg som leder»  
  • Kontinuerlig utvikling – «Variasjon i oppgaver, oppdrag og kunder gir alltid nye utfordringer, men i trygge rammer rundt genuint støttende og hjelpsomme kolleger»  
  • Barselfrynsegoder – «Permisjonsfadder, gratis jordmortimer og barselstreff? Ja takk! Med ny sjef på hjemmebane er det ekstra viktig med en arbeidsplass som tilrettelegger godt for tiden utenfor kontoret»   
  • Samholdet i teamet – «Du blir glad i de du jobber med, og får gode venner på jobb»  
  • Søkelys på work-life balance – «Dine behov blir godt tilrettelagt. Det er for eksempel god kommunikasjon og løsning mellom ønsket overtid og faktisk overtid»   

De varierte arbeidsoppgavene står i kø og venter på de rette folka til å utføre dem. 

Om søknadsprosessen 
Vi ønsker å motta din CV samt relevante dokumenter, innen 16.01.2024. Merk at vi kontakter relevante kandidater, fortløpende. Istedenfor et tradisjonelt søknadsbrev, ønsker vi at du heller besvarer disse spørsmålene:  

  1. Beskriv din kompetanse: Hvilke egenskaper og ferdigheter har du som du mener er viktig for å lykkes i denne rollen? 

  2. Beskriv din motivasjon: Hva er den viktigste grunnen til at du ønsker denne rollen? 

Alle søknader blir lest, og vi gleder oss til å lese DIN! 

Dersom du har spørsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til å ta kontakt med Emil Beus (ebeus@deloitte.no / +47 928 06 196) eller Hallvard Haugland (hhaugland@deloitte.no / +47 915 35 121). Har du spørsmål knyttet til søknadsprosessen kan du kontakte Head of Talent Acquisition Morten Vigen Kolek, Mkolek@deloitte.no / 932 48 773.

 

 

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta