Nyutdannet i 2024 innen programmering og klar for CGIs talentprogram?

Er du nyutdannet, ønsker en bratt læringskurve og utforske mulighetene i IT- og konsulentbransjen? Da er talentprogrammet noe for deg!

Vår visjon er å utvikle markedets beste konsulenter innen IT og forretningsprosesser. Hovedfokuset for vårt toårige program er kontinuerlig kompetansebygging, slik at du som nyutdannet utvikler dine konsulentferdigheter, opparbeider deg relevant prosjekterfaring og bygger teknisk kompetanse. Hos oss får du en jobb med direkte påvirkningskraft over produktene til sluttbrukerne, et ungt miljø og den perfekte start på karrieren. 

Vi søker nå utviklere!

Utviklere i CGI jobber i avdelinger som leverer omfattende og moderne IT applikasjons-, infrastruktur-, sky- og sluttbrukertjenester. Vi sikrer at samfunnskritiske tjenester fungerer som de skal for store offentlige og private selskaper. Denne rollen er for deg som elsker å løse krevende utfordringer ved hjelp av programmering.

Hvem er du?

 • Master fra høyskole/universitet (kandidater med bachelor vil også bli vurdert)
 • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
 • Initiativrik, inkluderende og ønsker å bidra til utviklingen av talentprogrammet vårt
 • En bidragsyter i tekniske diskusjoner
 • Liker å lese deg opp på og lære nye teknologier
 • Ønsker å bli spesialist innen utvikling og/eller systemforvaltnin
   

Vi ser etter deg med bakgrunn fra og/eller interesse for ett eller flere av områdene under:

 • Programmering innen backend/frontend
 • Java, Python, .NET, C#, SQL, Typescript
 • Kubernetes, Sky, Microsoft Azure
 • Systemarkitektur
 • Systemintegrasjon
 • Kunstig Intelligens


Leder, fadder og mentor
Du vil bli tett fulgt opp av din personalleder, som sammen med deg setter opp mål og aktiviteter i en personlig utviklingsplan. Videre tildeles du en erfaren mentor som støtter og coacher deg gjennom programmet. I tillegg til mentorordningen, har vi også en fadderordning, hvor du blir tildelt en fadder fra et tidligere kull i talentprogrammet. På denne måten har du gode sparringspartnere du kan rådføre deg med til enhver tid.

Vil du vite mer om vårt talentprogram? Klikk deg inn her!

Opptaksprosess
Vi behandler alle søknader fortløpende. Vi oppfordrer deg derfor til å legge inn din søknad allerede nå. Last opp din CV og karakterutskrift/vitnemål. Vi har lagt til noen spørsmål som du må svare på, så søknadsbrev er ikke nødvendig. Vi ser frem til å høre fra deg!

Vår rekrutteringsprosess
Rekrutteringsprosessen til vårt talentprogram er lærerik og spennende. Den fokuserer på både faglige og sosiale ferdigheter, og sørger for at du blir godt kjent med oss samtidig som vi blir godt kjent med deg. Prosessen vil bestå av en dag med presentasjoner av CGI og talentprogrammet vårt, gruppecaser og personlig case- og intervju.

Hvorfor CGI?
Vår bedriftskultur fremmer samarbeid og kunnskapsdeling i et mangfoldig og inkluderende miljø, og vårt engasjement for samfunnet reflekteres i våre handlinger. Hos oss vil du få fleksible arbeidstider og muligheten til å velge hvor du ønsker å jobbe, slik at du kan oppnå et balansert arbeids- og familieliv. Vi har et sterkt fagmiljø på tvers av forretningsenheter og teknologier, hvor du kan utvikle din kompetanse.

Hva kan vi tilby deg?
Vi kan by på en rekke sosiale og sportslige tilbud som du kan engasjere deg i, inkludert bedriftsidrettslag og subsidiert trening. Som ansatt har du mulighet til å delta i vårt aksjeprogram og bli deleier av selskapet. I tillegg får du tilgang på kantine, treningsrom, takterrasse, dusj/garderobe, bil- og sykkelparkering, diverse ansatt rabatter, samt pensjon- og forsikringsordninger.

Søknadsfrist: 7.mars

Lokasjon: Oslo

📱Er det noe du lurer på er du velkommen til å ta kontakt med
Renate Aasen, HR Business Partner & Programleder, mobil: 950 17 238
Nini Norberg-Schulz, TA Business Partner,  mobil 906 77 050

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta