Ledige stillinger for studenter innenfor forskning i norske språkmodeller

Er du interessert i å bidra til banebrytende AI-teknologi samtidig som du tjener litt ekstra penger? Ved NorwAI tilbyr vi nå en mulighet for studenter til å bli med i vårt team og jobbe med trening av avanserte generative språkmodeller.

Fleksible arbeidstider:

Kombiner jobb med din travle timeplan! Vi forstår at du har en travel studenthverdag, så vi ber deg bare om å avse en time eller to om dagen for å jobbe for oss. Du gjennomfører arbeidet på egen datamaskin. Den totale ansettelsesperioden er 1 måned (ca. 20 timer). Ansettelsesperioden kan forlenges basert på individuelle forutsetninger og behov. Denne forskningsassistent-stillingen knyttes til stillingskode 1429 aspirant. Lønnsnivå 24 (under 180 p), 26 (over 180p) og 28 (fullført master).

Hva innebærer jobben?

Som spesialist i tekstannotering vil du være ansvarlig for å annotere instruksjoner og tekstpassasjer på norsk for å hjelpe oss med å trene avanserte generative språkmodeller. Dette er nyttig kompetanse for de som jobber med vitenskapelig arbeid innenfor språk og tekstanalyse.

Krav:

Du må være student ved NTNU og beherske norsk flytende. Du trenger ikke en bakgrunn innen datavitenskap & informatikk.

Trykk her for å søke: https://www.ntnu.edu/norwai/career

Søk nå og bli med i vårt team av engasjerte forskere og studenter som former neste generasjons språkmodeller! Del gjerne denne utlysningen med flere rundt deg! Send mail til karolina.storesund@ntnu.no ved spørsmål.

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta