Fullstack-utvikler til innovativ startup

Apiir er et spennende og voksende startup basert i Trondheim, dedikert til å revolusjonere sykkelindustrien med banebrytende programvare for sykkeltilpasning.

Fullstack-utvikler til innovativ startup (deltid)

(Les mer om hvordan du søker nederst i annonsen)

Apiir er et spennende og voksende startup basert i Trondheim, dedikert til å revolusjonere sykkelindustrien med banebrytende programvare for sykkeltilpasning. Ved hjelp av avansert maskinlæring og pose estimering teknologi, utvikler vi løsninger som anbefaler den perfekte sittestillingen for syklister, med mål om å forbedre komfort og effektivitet. Vårt mål er å gjøre sykkeltilpasning tilgjengelig, kostnadseffektiv og tidsbesparende for alle syklister, uansett ferdighetsnivå.

 

Hvem ser vi etter

Vi søker en initiativrik og lærevillig person til å spille en sentral rolle i den tekniske utviklingen av våre produkter. Du vil ha fokus på videreutvikling av et solid teknisk fundament som skalerer til tusenvis av brukere og støtter store kunder. I denne rollen vil du være med å videreutvikle dagens løsning og være med på å utvikle nye produkter. Du kommer til å ha friheten til å forme dine arbeidsoppgaver, med et primært fokus på hands-on programmering.

 

Dine ansvarsområder

● Samarbeide tett med nåværende team.

● Utvikle, implementere, teste, og idriftsette endringer.

● Delta i ulike prosjekter og bidra til produktutviklingen.

 

I dag bruker vi disse verktøyene og teknologiene 

● Flutter

● Google Cloud Platform

● TypeScript

● Nest JS

● Python

 

Fordelaktige erfaringer og kompetanse

Vi oppfordrer alle kandidater med relevant erfaring til å søke, uavhengig av formell utdannelse eller bakgrunn. Vi verdsetter lidenskap for teknologi og evnen til å lære raskt over alt annet. Det er spesielt fordelaktig om du har:

● Bakgrunn innen IT eller tilsvarende høyere utdannelse.

● Erfaring med eller interesse for python, flutter, UX,  databasedesign, cloud tjenester, og systemarkitektur.

● Interesse for smidige utviklingsprosesser og ønske om å arbeide strukturert og initiativrikt.

● Gode kunnskaper i engelsk og norsk.

 

Hva kan du forvente av oss?

Apiir tilbyr en sentral rolle i et ungt og ambisiøst selskap hvor kultur og personlig vekst står i fokus. Du blir en nøkkelperson i vår utvikling, hvor ditt arbeid direkte påvirker selskapets suksess. Hos oss vil du ikke bare være en del av maskineriet, men selve motoren.

● Stor påvirkningskraft på din arbeidshverdag.

● Unik erfaring fra en startup-reise.

● Kontorplass på Gløshaugen

● En viktig posisjon i et voksende tech-startup.

● Gratis kaffe

 

Hvordan søker du?

Er du interessert i å ta en sentral rolle i Apiir og bidra til utviklingen av vår nyskapende sykkeltilpasning programvare? Send oss en søknad og CV på hello@apiir.tech og fortell oss hvorfor du er den rette for teamet! Oppstart fortløpende!

 

Vi ser frem til å høre fra deg!

 

 

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta