Nyutdannet i 2025 og vil jobbe med styring, risikohåndtering og kontroll?

Deloitte leverer fagfelt vi behersker til fingerspissene; revisjon, advokattjenester, finansiell rådgivning, risikoanalyser og konsulenttjenester. Med over 450,000 kolleger i ryggen ser vi verden fra ulike vinkler og skaper verdier på tvers av landegrenser, bransjer, ekspertise, innsikt og generasjoner. Med kunnskapen dette gir oss, bidrar vi til å ruste kundene våre for morgendagens utfordringer. Sammen skaper vi resultater.

Hva kan du jobbe med hos oss?
Vårt sterke fagmiljø innen styring, risikohåndtering og kontroll tilbyr rådgiving- og evalueringstjenester til alle typer virksomheter innenfor offentlig og privat sektor. Formålet med alt vi gjør er å hjelpe våre kunder med å utvikle sin motstandsdyktighet og med å nå sine mål på en bærekraftig måte. 

Vi vet at for å trives på en arbeidsplass over lengre tid er det viktig at dager og oppgaver varierer. Derfor kan vi ikke si nøyaktig hva arbeidshverdagen din hos oss vil gå ut på, for det vil endre seg i takt med dine ambisjoner og våre klienters behov – men vi jobber innenfor noen faglige spesialiseringer. Nå søker vi nyutdannede til følgende: 

  • Som konsulent innen Controls Advisory hjelper vi virksomheter med å etablere hensiktsmessige og verdiskapende internkontrollsystemer, som understøtter virksomhetens mål. Gjennom dette arbeidet hjelper vi våre kunder med å sikre at prosesser, rutiner og retningslinjer innenfor området vi jobber med er utformet og operasjonalisert på en måte som gir ønsket nivå av kvalitet og risikohåndtering. Vi jobber med kunder på tvers av alle industrier og på tvers av alle forretningsområder, men har for tiden ett spesielt fokus på finansiell- og bærekraftsrapportering.  

  • Innen Regulatory & Strategic Risk hjelper vi virksomheter med å navigere i et stadig mer kompleks og utfordrende risikolandskap ved å identifisere, forstå og måle risiko. Dette kan være både interne og eksterne faktorer som kan gi oppgav til trusler og muligheter. Arbeidet vi gjør omhandler regulatorisk rådgivning og implementering, bærekraftig finans, data governance og analytics samt helhetlig risikostyring og etterlevelse. Vi arbeider med virksomheter innenfor alle industrier, men med et særlig fokus på bank- og finansbransjen.  

  • Retningen Society, Risk & Compliance hjelper offentlige og private virksomheter med å oppfylle de krav og forventninger som samfunnet har til dem. Dette handler ofte om hjelpe dem med å etterleve regelverk, sørge for god kvalitet i tjenester, og riktig bruk av offentlige ressurser.  Vi gjennomfører ulike former for evalueringer, kartlegginger og analyser for å svare på det våre klienter trenger å vite mer om. Mange av leveransene våre består av skriftlige rapporter til kundene våre. Gode skrive- og analyseferdigheter og innsikt i samfunnsvitenskapelig metode er viktig for å løse disse oppgavene på en god måte. Arbeidet vårt omhandler alt fra evaluering av viktige områder for departement og direktorat, analyse av kommunale tjenesteområder  og virksomheters arbeid med oppfølging av sosial bærekraft i leverandørkjeden.

Kvalifikasjoner

I Deloitte vet vi at mangfold i bakgrunn, tanker og utdanning gjør oss sterkere, og vi vil at du skal få være deg selv, og ha det gøy på jobb. For å lykkes i rollen tror vi at du er ambisiøs, strukturert og analytisk. Vi håper du er nysgjerrig og åpen for å lære, og trives med å bygge relasjoner og skape tillitt. Vi tror også at du som person møter medstudenter og kollegaer med en positiv og løsningsorientert holdning, samt at du i perioder med mye å gjøre holder hodet kaldt. 

Folk som jobber hos oss i dag, har blant annet studert teknologi, cybersikkerhet, statsvitenskap, økonomi og bærekraft. Har du studert noe lignende, eller noe helt annet, og er motivert og interessert i å jobbe med oss fra august 2025? Vi trenger mennesker som er like forskjellige som utfordringene vi jobber med å løse, og kanskje er det nettopp deg vi mangler.

Ytterligere informasjon

Hvorfor Deloitte og hva kan vi tilby deg?
I Deloitte får du mye ansvar, men kan lene deg på å ha en global og kompetansetung organisasjon i ryggen. Vi skal lære deg å gå foran, men aldri alene, og vi skal sørge for at du utvikler deg og har det spennende på jobb. Starter du som nyutdannet i Deloitte vil du gå igjennom en grundig og morsom onboarding, og få delta på en rekke kurs som er skreddersydd for å gi deg en solid start på arbeidslivet. Her får du mulighet til å bli kjent med dine nye kolleger på ditt “kull”, både faglig og personlig.  

Deloitte er stedet for deg som trives sammen med mennesker, både kolleger og kunder, og som har lyst til å være en del av et arbeidsmiljø som bygger på tillit, samarbeid og ikke minst et felles mål om å finne de aller beste løsningene for kundene våre.  

Vi har også et stort og variert tilbud til ansatte innen ulike kulturarrangement, idrett og sosiale aktiviteter – og det vi er mest stolt av er fokuset vi har på folka våre. Her er noe av det våre nyansatte kolleger sier de setter mest pris på som ansatt i Deloitte:  

  • Folka – «Det er ingen spisse albuer, og alle er like viktige, enten du er studentassistent eller partner – du føler deg sett og verdsatt»  

  • Kontinuerlig utvikling – «Variasjon i oppgaver, oppdrag og kunder gir alltid nye utfordringer, men i trygge rammer rundt genuint støttende og hjelpsomme kolleger»  

  • Samholdet i teamet – «Du blir glad i de du jobber med, og får gode venner på jobb» 

Hvordan søke?  
Du søker ved å klikke “jeg er interessert” i denne annonsen, og følge stegene. Det er viktig at du laster opp både CV og vitnemål i søknaden. Mangler dette vil vi ikke kunne vurdere din søknad.  

Istedenfor et tradisjonelt søknadsbrev, ønsker vi at du besvarer disse spørsmålene:  

  1. Beskriv din kompetanse: Hvilke egenskaper og ferdigheter har du som du mener er viktig for å lykkes i denne rollen?

  2. Beskriv din motivasjon: Hva er den viktigste grunnen til at du ønsker denne rollen?   

  3. Beskriv hvilket av fagmiljøene som virker mest spennende og aktuelt for deg?

Vi har flere annonser for nyutdannede ute. Er du interessert i mer enn ett av våre områder eller kontorer kan du søke på flere annonser, og bli vurdert for hver av stillingene.  

Alle søknader blir lest, og vi gleder oss til å lese DIN!  

Søknadsfrist: 11.08.2024 kl. 23:59
Arbeidssted: Oslo
Oppstart: August 2025
Kontakt: For spørsmål om rekrutteringsprosessen kan du kontakte nointervju@deloitte.no

Du får muligheten til å jobbe i et selskap som hjelper andre aktører med sin grønne omstilling, samtidig som vi arbeider målrettet med egne ambisjoner innenfor både klima og miljø og samfunnsansvar. Som ansatt i Deloitte integreres bærekraft i arbeidshverdagen, og du får anledning til å bidra i ulike prosjekter og initiativer knyttet til dette.
 
Som samfunnsaktør, arbeidsgiver og tjenesteleverandør har Deloitte et stort fokus på mangfold og inkludering. Vi ser at ulike perspektiver fremmer nytenkning, gir dypere innsikt og bedre beslutninger, og ikke minst mobiliserer potensialet til medarbeiderne våre! Vi ønsker derfor et stort mangfold blant søkere. 

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta