Nyutdannet i 2025 og vil jobbe med data, analyse og effektivisering?

Deloitte leverer fagfelt vi behersker til fingerspissene; revisjon, advokattjenester, finansiell rådgivning, risikoanalyser og konsulenttjenester. Med over 460,000 kolleger i ryggen ser vi verden fra ulike vinkler og skaper verdier på tvers av landegrenser, bransjer, ekspertise, innsikt og generasjoner. Med kunnskapen dette gir oss, bidrar vi til å ruste kundene våre for morgendagens utfordringer. Sammen skaper vi resultater.

Er du nyutdannet i 2025 og interessert i dataanalyse, programmering, automatisering, modellering og effektivisering? Da kan det hende vi er en match! Vi leter nemlig etter engasjerte nyutdannede som vil bli med oss å finne smarte og innovative løsninger for våre kunder. 

Analytics-teamet er en del av Audit & Assurance og består i dag av et kompetent, ungt team som blant annet jobber med automatisering av prosesser, analyse av big data og utvikling av Business Intelligence ved hjelp av innovative løsninger og verktøy. Vi jobber med utvikling av fremtidens revisjon, men også med effektivisering av interne prosesser. 

I vår Analytics-avdeling vil du få muligheten til å spesialisere deg innenfor dataanalyse og databehandlingsverktøy. Du vil sammen med andre teammedlemmer få bli med på flere spennende prosjekter – og etter hvert vil du også få muligheten til å initiere og lede dine egne. En svært variert hverdag venter på deg, og du vil få utfordret deg i en rekke ulike områder innen Analytics. 

Kvalifikasjoner

Hvem er du? 
Vi ser for oss at du fullfører høyere utdannelse innen business analytics/intelligence, datateknologi, informatikk eller lignende sommeren 2025. Det er en fordel om du har erfaring med dataanalyse/-visualisering og kjennskap til business intelligence-verktøy, eksempelvis Power BI, Tableau eller Alteryx. Relevant erfaring innen programmering (for eksempel Python eller C#), eller kjennskap innen Azure og oppbygging av databaser er også en fordel. Det er ønskelig at du har gode ferdigheter i norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig. 

Du ønsker å bruke arbeidshverdagen din på å fordype deg i applikasjoner, systemer og programmer, og motiveres av å dykke ned i komplekse problemstillinger og datakilder. Du er proaktiv, har god kommunikasjonsevne og synes det er gøy å formidle analyseresultater. Du trives med å nå mål sammen – men også selvstendig. Sist, men ikke minst, håper vi at du er motivert til å være med på å automatisere økonomifunksjonen. 

Både nyutdannede og kandidater med 1-2 år relevant arbeidserfaring oppfordres til å søke. 

Ytterligere informasjon

Hvorfor Deloitte og hva kan vi tilby deg? 

Vi har et stort og variert tilbud til ansatte innen ulike kulturarrangement, idrett og sosiale aktiviteter – og det vi er mest stolt av er fokuset vi har på folka våre. Her er noe av det våre kolleger sier de setter mest pris på som ansatt i Deloitte: 

  • Folka – «Det er ingen spisse albuer, og alle er like viktige, enten du er studentassistent eller partner – du føler deg sett og verdsatt» 

  • Medbestemmelse i egen utvikling – «Rollen din utvikler seg sammen med deg gjennom veiledning fra egen coach som hjelper deg å identifisere og utnytte egne styrker» 

  • Kontinuerlig utvikling – «Variasjon i oppgaver, oppdrag og kunder gir alltid nye utfordringer, men i trygge rammer rundt genuint støttende og hjelpsomme kolleger» 

  • Samholdet i teamet – «Du blir glad i de du jobber med, og får gode venner på jobb» 

  • Fokus på work-life balanse – «Dine behov blir godt tilrettelagt. Det er for eksempel god kommunikasjon og løsning mellom ønsket overtid og faktisk overtid» 

Hvordan søke? 
Du søker ved å klikke “jeg er interessert” i denne annonsen. Vi ønsker å motta din CV, vitnemål fra høyere utdanning og andre dokumenter du tenker er relevant for oss å se. 

Istedenfor et tradisjonelt søknadsbrev, ønsker vi at du heller besvarer disse spørsmålene: 

  1. Hvilken kompetanse og erfaring har du som er relevant for denne rollen? 

  2. Hvilke egenskaper og ferdigheter har du som du mener er viktig for å lykkes i rollen? 

  3. Hva den viktigste grunnen til at du ønsker denne rollen? 

Vi har flere annonser for nyutdannede ute. Er du interessert i ulike fagområder eller kontorer kan du søke på mer enn én annonse, og bli vurdert for hver av stillingene separat. 

Alle søknader blir lest, og vi gleder oss til å lese DIN!

Søknadsfrist: 11.08.2024 kl. 23:59 
Arbeidssted: Oslo 
Oppstart: August 2025 
Kontakt: Dersom du har spørsmål om stillingen er du velkommen til å ta kontakt med 

  • Emil Beus | Director | +47 928 06 196 

  • Hallvard Haugland | Senior Manager | +47 915 35 121 

For spørsmål om rekrutteringsprosessen kan du ta kontakt med Tobias Nordang | Senior Consultant | People & Purpose (e-post: tolarsen@deloitte.no)

Grunnet ferieavvikling i juli kan du også henvende deg til: intervju@deloitte.no

Du får muligheten til å jobbe i et selskap som hjelper andre aktører med sin grønne omstilling, samtidig som vi arbeider målrettet med egne ambisjoner innenfor både klima og miljø og samfunnsansvar. Som ansatt i Deloitte integreres bærekraft i arbeidshverdagen, og du får anledning til å bidra i ulike prosjekter og initiativer knyttet til dette.
 
Som samfunnsaktør, arbeidsgiver og tjenesteleverandør har Deloitte et stort fokus på mangfold og inkludering. Vi ser at ulike perspektiver fremmer nytenkning, gir dypere innsikt og bedre beslutninger, og ikke minst mobiliserer potensialet til medarbeiderne våre! Vi ønsker derfor et stort mangfold blant søkere. 

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta