Nyutdannet i 2025 og vil jobbe med styring og kontroll i krysningspunktet mellom IT og økonomi?

Deloitte leverer fagfelt vi behersker til fingerspissene; revisjon, advokattjenester, finansiell rådgivning, risikoanalyser og konsulenttjenester. Med over 460,000 kolleger i ryggen ser vi verden fra ulike vinkler og skaper verdier på tvers av landegrenser, bransjer, ekspertise, innsikt og generasjoner. Med kunnskapen dette gir oss, bidrar vi til å ruste kundene våre for morgendagens utfordringer. Sammen skaper vi resultater.

Er du nyutdannet i 2025 og interessert i å undersøke om virksomheter kan stole på IT-systemer og behandling av data? Vi leter etter deg som vil hjelpe våre kunder håndtere risiko relatert til IT og teknologi i den raskt utviklende revisjonsbransjen! 

Regnskap og kontroll er hjørnestenen i samfunnet vårt. Bransjen er i stadig utvikling som følge av ny teknologi, og tar i bruk bedre og mer sofistikerte verktøy for kontroll og rapportering. Vi får tilgang på mer data enn tidligere med innebygde automatiske funksjoner og kontroller for å effektivisere. Teknologi gir mange spennende muligheter, men det krever også at vi stiller høye krav til IT-systemene som behandler denne dataen. 

Eksempler på problemstillinger vi bistår med å løse kan være å vurdere automatiserte prosesser, sikre at selskapet har kontroll på kompleks teknologi og sørge for at sentral systemfunksjonalitet ikke blir forbigått eller uautorisert endret. 

IT-systemer spiller en avgjørende rolle i økonomi-/regnskapsprosesser, og vi gir verdifull innsikt inn i disse prosessene samt hvordan IT-systemer benyttes for å sikre at du har kontroll over risikoen. Vi hjelper våre kunder med å vurdere og minimere IT-risiko. Eksempler inkluderer sikkerhet, tilgangsstyring, håndtering av endringer og trygg håndtering av kunstig intelligens.  

Kvalifikasjoner

Hvem er du? 
Vi tror at du er strukturert og analytisk, og trives med å bygge relasjoner og skape tillitt. Folk som jobber hos oss i dag, har blant annet studert ulike retninger innen økonomi og teknologi. Har du studert noe lignende, eller noe helt annet, og er motivert og interessert i å jobbe med oss fra august 2025? Vi trenger mennesker som er like forskjellige som utfordringene vi jobber med å løse, og kanskje er det nettopp deg vi mangler!

Ytterligere informasjon

Hvorfor Deloitte og hva kan vi tilby deg? 

I arbeidet med IT-revisjon får du verdifull erfaring med både IT-systemer og regnskapsbransjen, som vil skape et godt grunnlag for din videre utvikling. I Deloitte får du mye ansvar, men kan lene deg på å ha en global og kompetansetung organisasjon i ryggen. Vi skal lære deg å gå foran, men aldri alene, og vi skal sørge for at du utvikler deg og har det spennende og på jobb. 

Vi har også et stort og variert tilbud til ansatte innen ulike kulturarrangement, idrett og sosiale aktiviteter – og det vi er mest stolt av er fokuset vi har på folka våre. Her er noe av det våre nyansatte kolleger sier de setter mest pris på som ansatt i Deloitte:  

  • Folka – «Det er ingen spisse albuer, og alle er like viktige, enten du er studentassistent eller partner – du føler deg sett og verdsatt»  

  • Kontinuerlig utvikling – «Variasjon i oppgaver, oppdrag og kunder gir alltid nye utfordringer, men i trygge rammer rundt genuint støttende og hjelpsomme kolleger»   

  • Samholdet i teamet – «Du blir glad i de du jobber med, og får gode venner på jobb» 

  • Fokus på work-life balanse – «Dine behov blir godt tilrettelagt. Det er for eksempel god kommunikasjon og løsning mellom ønsket overtid og faktisk overtid» 

Hvordan søke? 
Du søker ved å klikke “jeg er interessert” i denne annonsen. Vi ønsker å motta din CV, vitnemål fra høyere utdanning og andre dokumenter du tenker er relevant for oss å se. 

Istedenfor et tradisjonelt søknadsbrev, ønsker vi at du heller besvarer disse spørsmålene: 

  1. Hvilken kompetanse og erfaring har du som er relevant for denne rollen? 

  2. Hvilke egenskaper og ferdigheter har du som du mener er viktig for å lykkes i rollen? 

  3. Hva den viktigste grunnen til at du ønsker denne rollen? 

Søknader vurderes fortløpende, vi anbefaler derfor å søke snarest. 

Søknadsfrist: 11.08.2024 kl. 23:59 
Arbeidssted: Oslo 
Oppstart: August 2025 
Kontakt: Dersom du har spørsmål om stillingen er du velkommen til å ta kontakt med 

  • Erling Pettersen Hessvik | Partner | +47 959 07 790 

For spørsmål om rekrutteringsprosessen kan du ta kontakt med Tobias Nordang | Senior Consultant | People & Purpose (e-post: tolarsen@deloitte.no)

Grunnet ferieavvikling i juli kan du også henvende deg til: intervju@deloitte.no

Du får muligheten til å jobbe i et selskap som hjelper andre aktører med sin grønne omstilling, samtidig som vi arbeider målrettet med egne ambisjoner innenfor både klima og miljø og samfunnsansvar. Som ansatt i Deloitte integreres bærekraft i arbeidshverdagen, og du får anledning til å bidra i ulike prosjekter og initiativer knyttet til dette.
 
Som samfunnsaktør, arbeidsgiver og tjenesteleverandør har Deloitte et stort fokus på mangfold og inkludering. Vi ser at ulike perspektiver fremmer nytenkning, gir dypere innsikt og bedre beslutninger, og ikke minst mobiliserer potensialet til medarbeiderne våre! Vi ønsker derfor et stort mangfold blant søkere.

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta