Deltidsstilling som konsulent

Junior Consulting ser etter dyktige medarbeidere med oppstart i april. Arbeidet utføres i Trondheim og kombineres med fulltidsstudier ved NTNU. Stillingene er åpne for alle studieretninger, og er tiltenkt studenter i 2. til 4. klasse. Vi ser blant annet etter interesse for management consulting eller salg, eller kompetanse innenfor industriell design.

Hva er Junior Consulting?

Junior Consulting er et konsulentselskap som består av studenter ved NTNU. Våre 19 dyktige konsulenter tilbyr tjenester innen analyse, strategi og IT-utvikling til konkurransedyktige priser. Selskapets visjon er å være det naturlige valget for små og mellomstore bedrifter i Midt-Norge som trenger rådgiving innen de fagområdene universitet dekker.

Vi ønsker å tilby den mest attraktive deltidsjobben for studenter ved NTNU, der dyktige kandidater kan bruke sin kompetanse til å løse problemer og skape verdi for våre kunder, samt vokse faglig. Vi fokuserer på intern kompetanseutvikling gjennom jevnlig kursing av våre ansatte, samt støtte fra våre alumnier i ledende, internasjonale konsulenthus.

Vårt selskap er i stadig utvikling, og fungerer som en ung oppstartsbedrift. Det gjør at de ansatte har stor påvirkningskraft på selskapet og deltar aktivt i viktige avgjørelser. I Junior Consulting er alle entreprenører og sørger for en bærekraftig utvikling av selskapet. Sammen jobber vi for å sikre posisjonen som Norges ledende studentkonsulenthus.

Hva gjør Junior Consulting?

Vår hovedoppgave er å levere konsulenttjenester av høy kvalitet, samt selge inn nye oppdrag og utvide kundeporteføljen til selskapet. I Junior Consulting får du som ansatt mulighet til å oppleve konsulenthverdagen på nært hold, samt en unik innsikt i hvordan bransjen arbeider. Dette inkluderer initiell kundekontakt, forhandlingsmøter, tilbudsprosesser, gjennomføring av oppdrag, leveranse, implementering og oppfølging.

En stilling i Junior Consulting er en deltidssjobb, og vi mener det er viktig at man får betalt for godt utført arbeid. Alle våre ansatte lønnes på prosjekter, og ansatte med aksjer i selskapet har rett på utbytte av selskapets overskudd.

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter studenter som går i 2. til 4. klasse, med en interesse for karriere innen consulting, eller som er nysgjerrig på bransjen og ønsker å lære mer om hvordan den fungerer. Vi vektlegger at kandidaten:

Har sterke faglige resultater Har gode analytiske evner og være løsningsorientert Er komfortabel med omfattende kundekontakt Kan formulere deg godt skriftlig og muntlig Er initiativrik og ha pågangsmot Har et ønske om å jobbe i et dynamisk miljø hvor din individuelle påvirkningskraft er stor Har Excel- og powerpointkunnskaper Kandidater fra alle fagretninger blir oppfordret til å søke. Erfaring fra internships i etablerte konsulentselskaper er en fordel, men er ikke et krav. Vi er stolte av vår faglige bredde og ser etter unik personlig kompetanse som kan tilføre oss og våre kunder verdier. Denne våren ser vi også spesifikt etter en kandidat med ferdigheter innenfor grafisk design, for å øke satsningen på visuell kommunikasjon i selskapet.

Søknad med CV, karakterutskrifter og for designere, gjerne en portefølje, leveres på www.jrc.no/sok innen 10. april. Intervjuer vil foregå fortløpende etter søknadsfristens utløp. Spørsmål om stillingen og rekruttering rettes til Eirik Rye på telefon 481 16 085 eller per e-post eirik.rye@juniorconsulting.no.

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta