SINTEF

SINTEF er Skandinavias største uavhengige forskningsorganisasjon. Gjennom mer enn 60 år har vår forskning skapt løsninger og innovasjon for samfunnet og for kunder over hele kloden. Dette har gjort SINTEF til et verdensledende forskningsinstitutt, med internasjonal spisskompetanse innenfor teknologi, naturvitenskap, medisin og samfunnsvitenskap.

I dag jobber 2000 ansatte fra 70 nasjoner for å realisere vår visjon: Teknologi for et bedre samfunn. Våre forskere har vært med på å utvikle alt fra airbagen og GSM-telefoni til CO2-fangst og teknologi som hjelper verdens forskere i kampen mot kreft og HIV. SINTEF samarbeider tett med universiteter, myndigheter og næringsliv. SINTEF er en privat stiftelse.

SINTEF er en attraktiv arbeidsplass som tilbyr unike utviklingsmuligheter for mennesker med viten og vilje. For å ivareta vårt samfunnsoppdrag trenger vi flere dyktige medarbeidere fra hele verden med høy faglig kompetanse og evne til å gjøre en forskjell. Som en del av vårt team får du tillit, utfordrende oppgaver og god anledning til faglig og personlig utvikling. Alle nyansatte får tilpasset opplæringsprogram. Nå søker vi neste generasjon problemløsere www.sintef.no/jobb

Masteroppgaver, dr. grads studie, trainee-program

Det er mulig å gjennomføre masteroppgaver i samarbeid med SINTEF. I tillegg kan det gis muligheter for å gjennomføre dr. grads studie i tilknytning til SINTEF prosjekter. SINTEF Energi har et eget trainee-program.

Sommerjobber

Hvert år tilbyr vi et stort antall sommerjobber. En sommerjobb vil gi deg et godt og realistisk bilde av SINTEF som framtidig arbeidsplass og de karrieremulighetene som finnes her. www.sintef.no/sommer

SINTEF

Postboks 4760 Sluppen, 7465 Trondheim

Telefon 73 59 30 00

www.sintef.no

info@sintef.no

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta