Schlumberger

Schlumberger er verdens ledende oljeserviceselskap. Vi oppfinner ny teknologi, designer, utvikler og konstruerer, bruker og vedlikeholder teknologi for å hjelpe våre kunder til å finne og produsere olje og gass på en sikker måte. Vi har over 100,000 ansatte fordelt på operasjoner i 85 land verden over. Vi har et mangfold av karrieremuligheter som lar deg bruke og utvikle dine ferdigheter fra første dag på jobben, og vi gir deg den opplæringen du trenger for å lykkes.

Schlumberger Information Solutions (SIS) Norway Technology Center (SNTC) er et verdensledende kompetansesenter innen avansert softwareutvikling for olje- og gassindustrien. Vi er lokalisert i Oslo, Stavanger og Bergen og leverer to markedsledende software plattformer; Petrel og Ocean. Våre aktiviteter inkluderer software arkitektur, design, programmering, kundestøtte, teknisk dokumentasjon og kvalitetssikring. Vi leverer avanserte integrerte software systemer, med spesielt fokus på modelering av olje- og gassreservoarer. Vi er stolte av vårt internasjonale miljø og vår evne til å produsere innovative integrerte produkter med høy kvalitet.

Vi kan tilby: I Schlumberger kan vi tilby et inspirerende, faglig sterkt og internasjonalt miljø med mange utfordrende oppgaver. Vi har konkurransedyktige betingelser og muligheter for faglig utvikling og karriere. Søk på "Engineering, Manufacturing or Reseach Internship" her.

Type oppdrag: Sommerjobb Utdanningsområde: Informasjonsteknologi og informatikk Teknologi, sivilingeniør, ingeniør og arkitekt Utdanningsnivå: Bachelor Master Bransje: Olje, gass og bergverk

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta