Gjensidige

Gjensidige er et ledende nordisk skadeforsikringsselskap notert på Oslo Børs. I snart 200 år har vi ansatt ildsjeler som arbeider for å sikre kunders liv, helse og verdier. Vi har om lag 4,000 medarbeidere og tilbyr skadeforsikring i Norge, Danmark, Sverige og Baltikum. I Norge tilbys også bank, pensjon og sparing.

I løpet av Gjensidige-karrieren tar du små og store skritt for å lære mer og prestere enda bedre – hver eneste dag. Det kontinuerlige samarbeidet på tvers av fagmiljøene gjør at du får et stort nettverk og lærer ting du ikke hadde regnet med å lære. Du med matte- eller fysikkbakgrunn kan arbeide innenfor et av analyseområdene i Gjensidige, med kapitalmodellering eller som aktuar. Det innebærer blant annet å prise forsikringsprodukter, avdekke forsikringssvindel eller vurdere risiko i finansinvesteringer.

Gjennom Gjensidigeskolen kan du tilegne deg det du måtte trenge for å jobbe optimalt som nyansatt, men også ta relevante kurs for å videreutvikle deg etter hvert. På denne måten kan du nå så langt du vil.

Vil du bli kjent med oss? 9. mars 2018 inviterer vi til en dag i Huset vårt i Oslo. Da får 60 heldige studenter et innblikk i hvordan det er å jobbe hos oss. De får møte konsernsjefer og dyktige medarbeidere. I tillegg blir det foredrag, workshops, omvisning, speed-intervjuer og god mat.

Du kan lese mer, se flere bilder og film fra Gjensidigedagen og melde din interesse på: gjensidige.no/gjensidigedagen

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta