Forsker- kommunikasjonsteknologi

Forsvaret er avhengig av effektive og sikre kommunikasjonsnettverk for å kunne løse sine oppdrag. FFI har i flere år forsket på kommunikasjonsteknologier for militært bruk og har nå behov for å øke sin kompetanse innenfor dette feltet.

Arbeidsoppgavene vil være varierte og, i tillegg til teoretiske studier og eksperimentering, innebære mye samarbeid med ulike partnere. Vi samarbeider med flere avdelinger i Forsvaret og i Forsvarssektoren for øvrig, norsk og internasjonal industri, og forskningsinstitusjoner i andre Nato-land. Vi deltar også aktivt i arbeidsgrupper og standardiseringsprosesser i Nato.

Vi søker en entusiastisk forsker med god kompetanse innenfor flere av følgende områder; kommunikasjonsnettverk, nettverksdesign, nettverksprotokoller, radio- og satellittkommunikasjon og smarte antenner.

Nødvendige kvalifikasjoner er utdanning med gode resultater fra universitet/høyskole på master-/doktorgradsnivå, innen de nevnte fagfeltene. Studenter som blir ferdige våren 2017 oppfordres også til å søke.

Vår nye medarbeider må være allsidig, faglig nysgjerrig og løsningsorientert, og ha analytiske evner. Du må vise til gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper, samtidig som du kan arbeide selvstendig og ta egne initiativ. Stillingen krever evne til nytenkning, vilje til faglig utvikling og ønske om å jobbe med anvendt forskning til støtte for våre oppdrags­givere.

Vi krever god skriftlig og muntlig framstillingsevne, både på norsk og engelsk. Arbeidsspråket vårt er norsk.

Vi ønsker et mangfoldig arbeidsmiljø og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uten hensyn til alder, kjønn og bakgrunn. De som ansettes hos oss må kunne sikkerhetsklareres og autoriseres i henhold til hva stillingen og oppgavene krever.

Vi kan tilby spennende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter. Vi har fleksibel arbeidstid, sommertid, bedriftshelsetjeneste, bedriftsidrettslag, bedriftshytter, bedriftsavtale med treningssenter og andre sosiale tilbud. Som ansatt ved FFI blir du medlem i Statens pensjonskasse som har gode låne-, forsikrings- og pensjonsordninger.

Forskerlønnen beregnes etter FFIs lønnssystem ut i fra relevans, nivå og lengde på utdanning og erfaring. Det trekkes to prosent pensjonsinnskudd til Statens pensjonskasse.

Nærmere opplysninger får du ved å henvende deg til forskningsleder Bjørnar Libæk tlf. 905 99 627, forsker Ole Ingar Bentstuen, tlf. 63 80 73 87 eller forsker Erlend Larsen, tlf. 63 80 73 48.

Send søknad merket ref. nr. 2017/00446, vedlagt kopier av vitnemål fra videregående

skole, høyere utdanning og praksis, sendes elektronisk fra HR-enhetens side på www.ffi.no innen 12. mars 2017.

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta