header

Fast stilling som forsker innen sårbarhetsanalyse

Er du glad i å eksperimentere med teknologi og sikkerhet i programvare? Liker du å utforske eksisterende metoder, teknikker og verktøy, samt å utvikle nye? Har du lyst til å fylle arbeidsdagen din med debuggere, kompilatorer og disassemblere? Forsvarets forskningsinstitutt har nettopp utlyst en ny stilling!

FFI er et aktivt, kreativt og sosialt miljø, som analyserer skadevare, sårbarheter og trusler i dagens og morgendagens teknologi. Bedriften har arbeidet med slike problemstillinger i lengre tid, og har et solid forskningsmiljø for analyse av sikkerhet i programvare og skadevare

De søker forskere innen sårbarhetsanalyse med interesse for ett eller flere av fagområdene:

  • Sikkerhetsmekanismer i programvare og operativsystemer

  • Sårbarhetsanalyse av programvare

  • Skadevareanalyse

Du må ha gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper, og samtidig kunne arbeide selvstendig og ta initiativ. Vi krever god skriftlig og muntlig framstillingsevne, både på norsk og engelsk. Arbeidsspråket vårt er norsk.

FFI kan tilby utfordrende og morsomme oppgaver i et tverrfaglig miljø. Det er meget gode muligheter for kompetanseutvikling. De har fleksibel arbeidstid og sommertid, avtale med treningssenter, bedriftsidrettslag og andre sosiale tilbud. Som ansatt ved FFI blir du medlem i Statens pensjonskasse som har gode låne-, forsikrings- og pensjonsordninger.

Nærmere opplysninger om stillingene får du ved å henvende deg til forskningsleder Ronny Windvik, tlf. 63 80 72 96 eller 926 17 348, eller forsker Trond Arne Sørby tlf. 63 80 73 32.

Søknad merket ref. nr. 2017/01032, med vedlagte kopier av vitnemål fra videregående og høyere utdanning, og attester, sendes elektronisk fra www.ffi.no innen 21. mai 2017.

Hele stillingsannonsen finner du her

Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta