Bli med og bygg 10 nye bedrifter innen maritime næringer

Vil du bli med oss og utvikle 10 nye bedrifter som skal jobbe innen maritim sektor? Vi søker nå opptil 40 prosjektdeltakere og prosjektledere til havbruk. På bare fire uker skal vi sammen, i team, utvikle 10 nye bedrifter som skal levere løsninger innen havbruk.

Hva vi tilbyr:

  • 4 intensive uker med bedriftsutvikling innen maritim sektor

  • Jobb i et tverrfaglig team med andre dyktige mennesker som også er klare for noe nytt

  • Jobb med og lær av med internasjonale og norske forretningsutviklere og mentorer

  • Jobb direkte mot kunder som trenger nye løsninger for å drive bærekraftig utnyttelse av havressursene - i dag.

  • Jobb i nettverk med bedrifter innen maritim sektor

Her har du mulighet til å gå fra problemløsning til marked på bare fire uker Lykkes prosjektet, vil du bli gründer og medeier i et selskap som arbeider innen maritim sektor. Det utbetales ikke lønn i prosjektperioden, men dersom bedriften er suksessfull vil dette kunne bli en utfordrende, betalt drømmejobb.

Hva vi ser etter:

Du må kunne bruke fire uker (heltid eller deltid) på dette prosjektet

Du må ha energi og engasjement for å starte noe nytt – sammen med et team

Utover dette er alle velkomne til å søke. Vi trenger en bred kombinasjon av deltakere og kompetanse. Vi håper å se bioingeniører, olje-ingeniører, kommunikasjonsrådgivere, HR-ledere, administrerende direktører, teknologer, geologer, markedsførere, selgere, administrative, studenter, forskere, flyktninger, tidligere rådmenn og politikere, og ikke minst IT-folk, hackere, og alle som elsker software design.

Hva prosjektet går ut på:

Over en periode på 4 uker skal vi – sammen i team – starte opp 10+ nye bedrifter. Ikke alle vil klare seg. Flere vil trolig stanse underveis. Men mange vil også komme gjennom de fire ukene, og deretter utvikles til egne, formelle selskap. Alle team vil jobbe sammen med dyktige fasilitatorer som vil lede prosessen over fire uker. Vi vil jobbe tett med kunder, bedrifter og partnere. Du vil lære mye.

Hvis du og teamet ditt kommer gjennom de fire ukene, vil dere starte et finansieringsløp for å utvikle selskapet videre. Du vil bli medeier i eget selskap, med gode utsikter til å skape din egen drømmejobb.

Nysjerrig?

Dette er ikke en vanlig jobb, eller en vanlig jobb-annonse. Men det kan bli din nye drømmejobb.

Du kan søke i dag, her eller kom på et av våre åpne og hyggelig informasjonsmøter:

17. august - Blue Room, Siriskjeret 27A, Stavanger

21. august - Blue Room, Siriskjeret 27A, Stavanger

23. august - Sea View, Siriskjeret 27A, Stavanger

5. september - Blue Room, Siriskjeret 27A, Stavanger

Les også mer på Facebook: Havrommet - uke 1

Usikker på hva som beveger seg i havrommet?

Norge er en historisk ledende havnasjon. Norsk verdiskaping fortsetter i marin sektor og vi ønsker å bidra til en høy og forsvarlig aktivitet slik at den kan fortsette å vokse. Her tenker vi energi, shipping, oppdrett og i et lengre perspektiv, gruvedrift til sjøs. Fellesutfordringen for aktivitet i havrommet er at denne krever teknologiutvikling i verdensklasse. Nå skal vårt bidrag legge til rette for å levere morgendagens løsninger med erfaringsoverføring fra andre bransjer i og utenfor havrommet.

Om arbeidsgiveren

X2 Labs - a startup factory er et akseleratorprogram og "oppstartsstudio" for å starte nye bedrifter.

Fjerde program, havrommet, starter 16. oktober. Her inviterer vi opptil 40 personer til å delta i å starte 10+ nye bedrifter innen maritim sektor. I perioden 16. oktober til 10. november vil du jobbe i team på 3-4 personer, over et fire ukers intensivt løp for å utvikle en ny bedrift. Fra 10. november er det en sterk og lidenskapelig målsetning om å få bedriften etablert fullt ut og din nye jobb.

X2 Labs - a startup factory ble startet høsten 2016, og er en del av X2 Innovation Center i Stavanger. Bak selskapet står en rekke serie-gründere, ledere og bedrifter som samlet ønsker å utvikle nye vekstbedrifter og nye vekstområder - for store og små bedrifter - i regionen Sør-Vest landet. Lyse, SR-Bank, Kverneland, Delfi Data og Rogaland Fylkeskommune er alle viktige støttespillere til X2 Innovation Center.

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta