Graduate 2018 Accenture - Technology Consulting

Accenture er et ledende globalt konsulentselskap som leverer tjenester innen strategi, rådgivning, digitalisering, teknologi og outsourcing. Med erfaring, spesialisert kompetanse, globale ressurser og omfattende bransjeekspertise, jobber Accenture i sjiktet mellom business og teknologi for å hjelpe kunder øke sin prestasjonsevne og utvikle bærekraftig verdi for sine interessenter. Med over 411,000 ansatte og kunder i mer enn 120 land, driver Accenture innovasjon for en forenklet hverdag. For mer informasjon, besøk oss på www.accenture.no . Hos oss jobber du side om side med utviklere, bransjeeksperter, strategiske hoder og kreative sjeler, på tvers av rolle og avdeling. Dette gir deg en helt unik læringsplattform og et viktig springbrett i karrieren.

Hva gjør du som Technology Consultant?

TECHNOLOGY CONSULTING bygger broer mellom forretning og teknologi. Det er et stort og sammenhengende område, der forretningsfolk og teknologer med ulik kompetanse går sammen for å lage nye løsninger. Du vil være med på å levere skalerbare, virksomhetskritiske ende-til-ende-løsninger som dekker et bredt spekter med kunnskap fra ledelse og analyse, til UX-design, informasjonssikkerhet og programmering. Med konsulenter i alle stadier i prosessen, vil du være med på å utarbeide strategi og være rådgiver til å delta i en mer langsiktig og kompleks del av våre prosjekt som programvareutvikling og infrastruktur.

Hvorfor skal du velge oss?

Vi er et globalt selskap med eksperter i alle verdens hjørner og kan utnytte denne kompetansen hver dag. Vil du ha internasjonal erfaring? Vi har også noen prosjekter utenfor de norske landegrensene og samarbeider mye med våre leveransesentere rundt om i verden.
Vi jobber med noen av de største og mest meningsfulle prosjektene i Norge, fra de store offentlige organisasjonene som NAV, Helsevesenet og Statens Vegvesen til privat sektor med bl.a. Telia, Statoil og DNB.

Vi har verdens beste kollegaer og det er fullt hus på alle de sosiale aktivitetene (fredagspub hver måned, den store Accenture festen i mars, vintertur til Norefjell etc).

På bedriftsidrettsiden har vi hele spekteret fra innebandy, curling, fotball (jentene tok sølv i 2017), løping, langrenn og alpint (årlig tur til VM, sur 4-plass i 2017), alle kan være med uansett form, talent og prestasjoner. Er du ikke en utpreget idrettsutøver har vi bandet, revyen, sjakk, festkomiteen og mye mye mer. Det er med andre ord noe for enhver.

Hvem er du?

  • Du er nyutdannet i 2018
  • Du har sterke akademiske resultater
  • Du er engasjert
  • Du er løsningsorientert og evne til å sette deg inn i komplekse problemstillinger
  • Du liker å jobbe i team
  • Du snakker norsk eller et annet skandinavisk språk, samt behersker engelsk muntlig og skriftlig.
  • Du liker å ta initiativ, kan jobbe selvstendig, er nysgjerrig, strukturert, har gode samarbeidsevner, er nøyaktig og har gode kommunikasjonsevner.

Våre Technology Consultants har variert bakgrunn og har bl.a. studert teknologistudier hvor du gjerne kan ha fordypning innen AI, UX, Sikkerhet, Database, Nettverk/telematikk, kybernetikk matte, fysikk, ERP, CRM og Technology Management, Industriell økonomi, informasjonsteknologi, med mye mye mer. Synes du krysningen mellom teknologi og business er spennende, men har en annen bakgrunn enn de nevnt over? Send oss en søknad uansett, Technology Consulting er et sammensatt område bestående av mange ulike mennesker og studieretninger.

Bli en del av gjengen, send oss en søknad med CV, søknadsbrev, vitnemål og attester. Det tar bare 5 minutter.

Søknadsfrist: 15.10.2017. NB Søker du innen 1. oktber kan du bli plukket ut til jobbintervju 6.oktober under UKA.

Spørsmål om stillingen kan sendes til: norway.recruiting@accenture.com

NB: Merk at vi kaller løpende inn til casedager og vil gi tilbud om faststilling fortløpende. Åpne plasser vil dermed kunne fylles opp før søknadsfristens utløp og vi oppfordrer deg derfor til å søke så tidlig som mulig.

Accenture verdsetter mangfold og oppfordrer folk med ulik bakgrunn, kjønn, alder, etnisitet, kultur, nasjonalitet, religion og livssyn, funksjonshemming, seksuell orientering og kjønnsidentitet om å søke. Vi jobber kontinuerlig for å skape et inkluderende arbeidsmiljø som aktivt omfavner og utnytter mangfoldet i organisasjonen. Vi vil gjerne invitere deg til å bli en del av dette mangfoldet!

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta