header

Ledige stillinger for nyutdannede og studenter med oppstart høst 2018

I Deloitte jobber det revisorer, konsulenter og jurister som er gode til å jobbe i team, har det utfordrende og moro på jobb, og som til enhver tid er genuint opptatt av å levere det beste for våre klienter. Klientene vi jobber for er alt fra små og mellomstore bedrifter til store offentlige virksomheter og vi jobber med alt fra revidering av regnskap og prosessforbedringer til systemimplementering, antikorrupsjon og etisk hacking.

Noen av de som jobber hos oss har sin kjernekompetanse innen strategi eller tallknusing, mens andre har tung teknisk eller digital forståelse og hjelper bedrifter med å implementere nye systemer og forberede seg til en ny digital tidsalder. Vi søker nye kolleger til forretningsområdene:

Revisjon

Er du glad i tall og interessert i å forstå hele verdikjeden i et selskap? Har du egenskapene til en fremtidig leder, men også interesse for hvordan teknologi vil endre revisjonen i årene som kommer? Søk stilling som revisor i Audit & Assurance, for å jobbe med noen av Norges mest spennende revisjonsklienter.

Konsulent innen regnskap og controlling

Er du en aspirerende CFO og ønsker å jobbe med controlling og regnskap hos våre klienter, anbefaler vi stillingen som konsulent i Business Process Solutions.

Business Technology og Deloitte Digital

Er du opptatt av og interessert i å utvikle IT-løsninger som hjelper våre kunder å tre inn i en ny digital tidsalder gjennom implementering av digitale plattformer, se våre ledige stillinger innen Business Technology og Deloitte Digital.

Human Capital

Har du en drøm om å jobbe med utvikling av menneskelige og organisatoriske ressurser? Human Capital jobber med endringsprogram, team- og ledelsesutvikling, og har ledige stillinger for nyutdannede.

Risk Advisory

Høres risikostyring, internrevisjon, cyber security eller samfunnsansvar spennende ut? I Risk Advisory vil du bygge opp en unik og etterspurt kompetanse.

Deloitte Advokatfirma

Er du jurist eller økonom og ønsker å jobbe med skatt og forretningsjus i et av Norges største forretningsjuridiske advokatfirmaer, på prosjekter i et tverrfaglig og internasjonalt miljø? Se hva vi kan tilby nyutdannede i Deloitte Advokatfirma.

Hva kan vi tilby deg?

I Deloitte har vi et arbeidsmiljø som bygger på tillit og samarbeid. Vi er opptatt av å ha dyktige medarbeidere som trives, og har et variert tilbud til ansatte både innen kultur, idrett og sosiale aktiviteter.

De første ukene hos oss vil du få delta på en rekke kurs som er skreddersydd for å gi deg en bratt læringskurve og en solid start på arbeidslivet. Du vil få en unik mulighet til å bli kjent med dine kollegaer, både faglig og personlig, gjennom et intensivt kursprogram og sosiale arrangementer.

Deretter skjer mye av læringen «on the job». I Deloitte vil du få mulighet til å jobbe på prosjekt innenfor mange ulike bransjer, tilpasset dine kvalifikasjoner og interesser. Du kan lese mer om de ulike bransjene i Deloitte her.

Å starte en karriere i Deloitte vil, uavhengig av fremtidige karrierevalg, åpne en verden av muligheter for deg.

Vil du bli en del av Deloitte?

Send oss din søknad i dag ved å benytte deg av vårt elektroniske søknadskjema. Du vil bli bedt om å spesifisere hvilket forretningsområde du søker deg til. Les mer om de ulike område ved å klikke deg inn på linkene over. Utenlandsstudenter og utvekslingsstudenter oppfordres til å søke på samme frist. For å bli vurdert må CV, relevante attester, vitnemål/karakterutskrifter fra videregående skole og høyere utdannelse lastes opp som vedlegg til søknaden.

Om søknadsprosessen

Til informasjon benytter vi oss av testverktøy fra Cut-e som en del av vår rekrutteringsprosess. Kvalifiserte kandidater vil få tilsendt disse testene og mer informasjon om videre prosess. Mer informasjon om hvorfor vi benytter testverktøy i prosessen samt mulighet til å prøve testene finner du her.

Bakgrunnssjekk: Deloitte AS foretar bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og tilgjengelig dokumentasjon. Verifisering av bakgrunnssjekk blir gjennomført av HireRight. Bakgrunnssjekk gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren og aktuelle kandidater vil motta nærmere informasjon om dette.

Mer info kan finnes på https://www2.deloitte.com/no/no/pages/careers/articles/ledige-stillinger-nyutdannede-studenter.html

Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta