header

The Pitch: SEBs casekonkurranse 2018

Flørter du med tanken på å jobbe som analytiker innen finans? Vår unike casekonkurranse vil gi deg et realistisk innblikk i hvordan det er å jobbe innen Corporate Finance og Equity Research, i en ledende nordisk investeringsbank. Du vil få muligheten til å teste dine kunnskaper innenfor selskapsanalyse og verdsettelse, og bryne deg på hvordan man leverer en pitch.

SEB inviterer alle studenter med interesse for økonomi og finans til å delta i vår casekonkurranse. Gå sammen med dine medstudenter, dann et lag på inntil fire personer, og meld dere på konkurransen innen 22. januar.

Casekonkurransen vil foregå i to runder, med et innledende case og en finalerunde i Oslo. I den innledende runden får lagene tilsendt en pakke som inneholder detaljer rundt et selskap, industri og annen relevant informasjon. Basert på informasjonen skal dere sette sammen en 3 - 4 siders presentasjon, med fokus på selskapsanalyse og verdsettelse. Lagene vil også få tilsendt en mal for hva som skal være med i pitchen.

De tre beste lagene fra første runde blir invitert til SEBs kontor i Oslo. Her får de jobbe videre med caset. Finalerunden vil i hovedsak bestå av videre selskapsanalyse, verdsettelse og utarbeidelse av presentasjonsmateriale. Uken rundes av med en presentasjon av caset torsdag 1. mars.

Hvorfor delta på The Pitch?

  • Du får brukt det du har lært i teori i praksis, og i tillegg testet om finans er en karrierevei for deg.
  • Dette er en unik anledning til å vise frem ditt talent, noe som ofte er vanskelig i en tradisjonell rekrutteringsprosess.
  • Vinnerlaget får med seg en pengepremie på 20.000 kr som fordeles på lagmedlemmene.
  • Reise- og boutgifter i forbindelse med konkurransen dekkes av SEB.
  • I fanen til høyre finner du mer informasjon om konkurransen, viktige frister, Q&As og påmelding.

Vi gleder oss til å se nærmere på deres case!

Har du spørsmål? Caroline Heiberg kan kontaktes på caroline.heiberg@seb.no

Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta