Vi er et aktivt, kreativt og sosialt miljø, som analyserer sårbarheter og trusler i dagens og morgendagens teknologi. FFI har arbeidet med slike problemstillinger i lengre tid, og har et solid forskningsmiljø innen mobilsikkerhet og sårbarhetsanalyse.
Vi søker forskere med interesse for ett eller flere av fagområdene:
Nødvendige kvalifikasjoner er utdanning med gode resultater på master- eller doktorgradsnivå innen informatikk, datateknologi, matematikk, kybernetikk, eller annet relevant fagområde.
Stillingen krever evne til nytenkning, vilje til faglig utvikling og ønske om å jobbe med anvendt forskning til støtte for våre oppdragsgivere.
Vi ser etter deg som er nysgjerrig og motivert for å sette deg inn i nye områder. Du er analytisk og liker praktiske utfordringer.
I det daglige arbeidet benytter vi oss av teknikker fra fagfelt som reverse engineering, sårbarhetsanalyse av programvare, penetrasjonstesting og skadevareanalyse. Erfaring eller nysgjerrighet innen ett eller flere av disse fagfeltene teller positivt. Interesse for Forsvaret og sikkerhet på alle nivåer er også ønskelig.
Du må ha gode samarbeidsegenskaper, samtidig som du kan arbeide selvstendig og ta egne initiativ. Vi krever god skriftlig og muntlig framstillingsevne både på norsk og engelsk. Arbeidsspråket vårt er norsk.
Vi ønsker et variert og mangfoldig arbeidsmiljø og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uten hensyn til alder, kjønn og bakgrunn. Både nyutdannede og erfarne er velkomne til å søke. De som ansettes må kunne sikkerhetsklareres og autoriseres i henhold til hva som er nødvendig for stillingen, og kan ikke ha annet statsborgerskap enn norsk.
Les om hva som skal til for å bli sikkerhetsklarert.
Personlig egnethet blir vektlagt.
Vi kan tilby et tverrfaglig miljø, med varierte, morsomme, interessante og utfordrende oppgaver, og gode muligheter for kompetanseutvikling.
Vi har fleksibel arbeidstid, sommertid, bedriftsidrettslag, avtale med treningssenter og andre sosiale tilbud. Som ansatt ved FFI blir du medlem i Statens pensjonskasse som tilbyr låne-, forsikrings- og pensjonsordninger.
Forskerlønnen på FFI følger Statens lønnsregulativ og beregnes ut i fra relevans og nivå på utdanning og erfaring. Det trekkes to prosent til pensjonsinnskudd i Statens pensjonskasse.
Nærmere opplysninger om stillingene får du ved å henvende deg til forskningsleder Ronny Windvik, tlf. 63 80 72 96 / 926 17 348, eller forsker Torgeir Broen tlf. 63 80 70 83.
Send søknad merket ref. nr. 2018/00217, med vedlagte kopier av vitnemål (fra videregående og høyere utdanning) og attester, fra www.ffi.no innen 25. februar 2018.
Send søknad
Logg inn for å skrive en kommentar