header

17.mai-frokost

17.mai arrangerer Nabla en felles frokost for våre komponenter! Bli med på en god frokost, godt selskap og morsomme leker, etterfulgt av samlet marsjering i Trondheim folketog bak den flotte Nablafanen!

Frokosten vil i år igjen bli arrangert på Nidelven Klubbhus kl 09:00. Her er det lov med medbrakt mat og drikke, og vi ser for oss at alle påmeldte bidrar med noe til et felles koldtbord. Hvem som tar med hva vil bli ordnet senere. Etter frokosten blir det klassiske 17.mai aktiviteter på idrettsbanen utenfor klubbhuset, før vi blir busset ned til sentrum litt før 12:00. Her kan alle som vil blir med å gå samlet i folketoget for å representere Nabla! I år har vi søkt om prioritert plassering i toget grunnet jubileumet, som har blitt innvilget! Oppmøtet for oppstillingen blir dermed ved Tinghusgaten (bak Trondheim Katedralskole) kl 12.30.

Det er begrenset med plasser så her blir det førstemann-til-mølla! Husk å kom presist da det ikke er sitteplasser ved bordet til absolutt alle. Det kommer til å koste 110 per person for leie av lokale, transport til byen og ting som papptallerkener, kopper osv.

Betalingsinformasjon.

Pris: 110 kr per person.

Kontonummer: 1503.13.57338.

Betalingsfrist: Søndag 06. mai. Merk betalingen med '17.mai', navn og kullet ditt.

Vel møtt. Vi gleder oss!

Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

59 påmeldt av 87 plasser

Meta