header

UFO-tur

Lenge siden du sist så en UFO? Frykt ikke! Nabla tar deg med til Hessdalen for høstens tradisjonsrike og mest mystiske arrangement. Her blir det høy bålkosfaktor med grilling, quiz og allsang, samt mulighet til å speide etter mystiske lysfenomen!

Dypt inne i Hessdalen finnes et mysterium som enda ikke er løst. Historien sier at ekteparet Åge og Marry Moe en sen desemberkveld i 1981 tittet ut av vinduet på kjøkkenet sitt. De så noe merkelig på himmelen som de selv beskrev som «en brennende ildkule». I begynnelsen ble dette ikke tatt seriøst, men etter hvert ble det rapportert om flere observasjoner av lysfenomenet, populært kalt "Hessdalenfenomenet". Det finnes flere teorier om fenomenet, men ingen konkret fasit enda.

Så lørdag 15. september bærer det avgårde til denne mystiske plassen slik at også du kan prøve å løse mysteriet! Og uavhengig av om vi observerer noe utenomjordisk liv eller ei, garanterer vi mye hygge rundt bålet, allsang med Nablas egne visebok og masse god stemning. Så er du gira på å speide etter våre venner fra outer space, eller bare ønsker å kose deg gløgg i godt samvær? Bli med oss på tidenes UFO-tur da vel!

Vi kommer til å reise hva Hovedbygget på Gløshaugen med buss på lørdagen kl. 12.00, så møt opp i god tid - SENEST 11.45. På søndagen pakker vi sammen og drar fra leirområdet kl. 12.00 slik at vi er tilbake på Gløshaugen ca. kl. 14.00. Vi kommer til å sove i lavvoer, og gå et stykke fra bussen og til leirområdet, så ta på gode sko og pakk med rikelig med varme klær!

BETALING:
Pris: 150 kr
Kontonummer: 1503 13 57400
Frist: 13.09.2018
Merk betaling med navn, kull og UFO-TUR

PS: Følg linken under for å lade opp til turen med promofilm laget av ProKom<3
https://www.youtube.com/watch?v=2QXXZHq73Zk

Dersom du lurer på noe, ikke nøl med å ta kontakt med UFO-teamet:
Maren Lium (ufo-tursjef) tlf: 47281851, Ingeborg Skre, Maud Rødsmoen og Lisa Erfjord.

Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

30 påmeldt av 47 plasser

Meta