Teknologiporten - Hydro Challenge rebusløp

6. september kommer Norsk Hydro ASA til Gløshaugen for å avholde Hydro Challenge! De ønsker studenter, 1.-5. klasse, fra Nabla hjertelig velkommen. Bespisning blir på Søstrene Karlsen

Om arrangementet:

Hør Hydros konserndirektør for Ekstruderte løsninger Egil Hogna fortelle om mulighetene aluminium gir Hydro-kunder som IKEA – og hvordan våre ingeniører jobber med kundene fra tegnebrettet til ferdige produkter. I tillegg treffer du Sondre Norhaug (29) og Bjørn Petter Bolstad Hysing (27). Den ene har gått fra nyansatt til fagleder i Hydro på bare tre år, mens den andre er med å videreutvikle vår produksjonsplattform som graduate. Det de begge har til felles, er at de kommer fra NTNU og ønsker å dele sine karriereråd og tips med deg.

Bli med på vårt interaktive rebusløp i Trondheim sentrum – vinnerlaget får en helt spesiell premie.

Tar du utfordringen? I så fall melder du deg på, og møter opp i forelesningssal EL5, torsdag 6. september kl. 17:00

Vi avslutter rebusløpet på Søstrene Karlsen kl. 21:00 der det blir mat, drikke, DJ og premier du ikke vil gå glipp av

Om bedriften:

Aluminium er kraft og kunnskap i fast form, og gjennom teknologiutvikling og innovasjon er vi i dag et av de ledende selskapene i vår globale industri. Vi satser målrettet på å gjøre aluminium til en stadig større del av løsningen, og vår klimastrategi er å gjøre selskapet karbon-nøytralt innen 2020 ved å utnytte aluminiums unike egenskaper som lett, formbart og evig resirkulerbart!

Påmelding og mer info

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Starter
Slutter
Sted EL5, så Søstrene Karlsen

Meta