header

Motivasjonsforedrag

Torsdag 06. september klokken 15.00 arrangerer Educom motivasjonsforedrag i F1! Foredraget er delt i to deler, hvor den ene delen handler om universet og sorte hull, og den andre handler om kryptografi og datasikkerhet. Det blir også pizza under foredraget!

Foredraget er hovedsaklig ment for førsteklasse, men da vi har fått et veldig stort rom til disposjon åpner vi for at studenter fra alle årskull kan være med! Foredraget vil bestå av to deler. Den ene delen vil holdes av Jens Andersen fra institutt for fysikk, og har tittelen "Svarte hol og anna moro i universet". Den andre delen holdes av Kristian Gjøsteen fra institutt for matematikk og vil handle om krytpografi og datasikkerhet.

Vi setter pris på om alle som ønsker å delta på arrangementet melder seg på, slik at vi vet hvor mye pizza vi skal bestille. Påmeldingsfrist settes til onsdag 05. september klokken 16.

MERK! Ikke akademisk kvarter! Vi prøver å komme oss inn i F1 så fort det lar seg gjøre når forelesningen før er over, da vi kun har fått reservert rommet til 16.15.

Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

53 påmeldt av 200 plasser

Meta