StudForsk-konferansen 2018

Tirsdag 16. oktober arrangerer Nabla og Delta en matematikk-konferanse på vegne av StudForsk! Dagen starter med en rekke interessante presentasjoner og foredrag på Handelshøyskolen, og avsluttes med en treretters middag på Scandic Lerkendal. Påmelding er bindende og helt gratis, og påmeldingsskjema finnes i bunnen av denne artikkelen.

StudForsk har siden 2015 tilbudt små forskningsprosjekter til NTNU-studenter med interesse for forskningsrelaterte oppgaver. Nå,- for å sette matematisk forskning i fokus,- arrangerer Nabla og Delta i samarbeid med Institutt for matematiske fag en konferanse med målet å fremme matematikken som en levende vitenskap! Tirsdag 16.oktober vil studenter som har forsket for StudForsk fortelle, foredragsholderene Kathrine Frøslie, Tjerand Silde, Morten Nome og Alexander Bellos komme for å holde foredrag for oss og det blir god mat og mingling gjennom hele dagen!

Alle foredragene er åpne for alle å delta på, men det vil kun bli matservering til de som er påmeldt for hele konferansen gjennom google form! Matserveringen inkluderer kaffe og te under hele konferansen, lunsj med drikke inkludert, fruktfat og kaker og en bedre treretters middag på Scandic Lerkendal.

Påmeldingen er gratis og bindende. Etter at du har meldt deg på vil du motta en mail med informasjon om hvor og når du mottar et enkelt armbånd som vil være beviset på billetten din!

Påmelding her: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScyyuUtf9AToRaIz-XOx5HsG-9ap7N5OGhn1o6Ug0d57R_g4w/viewform

Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Vis på Facebook

Meta