header

De XVII Jacobinske Vinterleker

Sett av 23 . februar for da er det klart for Nablas svar på vinter-OL. Det blir moro! Det blir vinterleker! Og sist men ikke minst det blir en ost! Arrkom kan med stor glede invitere til de tradisjonsrike XVII Jacobinske Vinterleker. Dette er absolutt noe som er verdt å få med seg!

Turen går dessverre ikke til Studenterhytta i år, ettersom hytta er stengt for øyeblikket. I stedet går turen til det fineste utsiktspunktet i hele Trondheim, nemlig Festningen!

Det vil bli arrangert morsomme leker og konkurranser, som er veldig lavterskel og ikke krever noen form for spesielle ferdigheter. Til slutt vil Årets Jacobiner bli kåret. Arrkom stiller med flotte premier og god stemning. Vi vil også ta med engangsgriller så det er mulig å ha med egen grillmat.

For å delta på arrangementet er det oppmøte utenfor hovedbygningen kl 10.45, før vi går samlet opp til Festningen! Det er også mulig å møte opp direkte på Festningen for de som ønsker det. Ta med en venn eller to, og bli med på det morsomste arrangementet i vinter.

For spørsmål om arrangementet, ta kontakt med Jacobinsketeamet:
Hennie Schau-Hansen (tlf: 91707455), Magnus Halvor Hallaråker, Endre Bjørge Urheim og Mats-Johan Fagerheim.

Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta