header

Bedriftspresentasjon med Deepinsight

Har du lyst på en karriere innen data science? Deepinsight inviterer til bedriftspresentasjon med intervjurunder den påfølgende dagen. Det vil bli bespisning i Hangaren etter presentasjonen.

Deepinsight er et lite selskap i vekst med hovedkontor i Oslo som spesialiserer seg på maskinlæring og data science. Disse områdene er svært ettertraktede i næringslivet, og dette er ikke uten grunn. Gode modeller kan hjelpe bedrifter med å bli mer datadrevne og bidra til at de tar bedre forretningsmessige beslutninger. Vi ser at mange bedrifter er i startfasen når det gjelder maskinlæring/data science, enten det gjelder foreldede modeller, datakvalitet, eller lite optimal arkitektur med flere legacy-systemer osv. Mange ønsker å gjøre noe med saken, men mangler kunnskap og ekspertise, og vi i Deepinsight jobber med å skreddersy state-of-the-art løsninger som passer med kundens behov, data og satsinger.

Selskapet ble grunnlagt I starten av 2017 av FYSMAT-alumni Olav Willumsen Haugå, og har rukket å vokse seg opp til 8 heltidsansatte. Våre ansatte har jobberfaring fra blant annet Google, Yahoo, McKinsey m.m., og flere er uteksaminert fra FYSMAT. Vi har en sterk kultur for å dele erfaringer og kunnskap internt i selskapet, enten det er fra oppdrag, tidligere jobberfaring eller fra studietiden. Lyst til å lese mer om teamet vårt? Besøk vår hjemmeside: www.deepinsight.io/about/

Målet vårt er å bli Norges fremste selskap innenfor data science, og for å nå målet trenger vi flere gode hoder. Vi ser stadig etter nye ansatte som har gode analytiske- og programmeringsferdigheter, er lagspillere, har en lidenskap for læring og er åpne for en utfordring. Vi er et lite selskap i vekst, noe som gjør at nyansatte vil få muligheten til å være med på å utforme sin egen hverdag og bedriftens framtid!

Deepinsight holder intervjurunder for internship den 15. februar.

Påmeldinger er åpen for 2. klasse og oppover.

Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

36 påmeldt av 50 plasser

Meta