header

Nabla til Finland

Nabla har blitt invitert til å ta del i linjeforeningen Quantum sin årsfest den 6. april, og vi i Utfluks tenker å dra med en god gjeng til Åbo for å oppleve finsk studentkultur og tradisjoner!

Quantum er linjeforeningen for fysikk i Åbo, på det eneste svensktalende universitetet i Finland. Nabla har tidligere besøkt Åbo, og vi har også nylig hatt 8 glade finner på besøk hos oss. Forrige gang vi var i Åbo ble vi blant annet tatt med på fest med badstue, omvisning på universitetet, og på Sitz (en tradisjonsrik middag/fest med sang, drikke og utrolig mye moro).

Denne gangen er vi invitert på 45-årsjubileumet til Quantum, "ölympiad" (uvisst hva dette betyr, med det er garantert gøy), ekskursjon til et stort kjernekraftverk og filmkveld. Akkurat hva vi blir med på og når vi drar opp blir opp til de som vil reise, men vi har mulighet for å delta på opplegg helt fra onsdag 03.04 til søndag 07.04. Vi har i første omgang fått 11 soveplasser, men det er mulighet for flere hvis det er stor interesse. Meld deg derfor gjerne på venteliste hvis de første 11 plassene er opptatt. Prisen på turen blir reisekostnader med fly, pluss €85 for å ta del i årsfest, nachspiel og sillfrukost (en tradisjonell sildefrokost med syre-musikk og vodka) dagen etterpå. Overnatting blir hjemme hos finnene.

Har du spørsmål er det bare å sende en en melding til Hans Giil eller Eirik Høydalsvik på Facebook.

Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

5 påmeldt av 5 plasser

Meta