Jouleverksted og Jouletrefest!

Lørdag 9. november ringes joulen inn for alle våre flotte nablakomponenter!

I rett juleånd blir det arrangert en real helaften med oppstart kl. 16 på Nordpolen (R2 på gløs) for et tradisjonsrikt jouleverksted. Vi snakker dorullnisser, vi snakker julelykter og vi snakker grøt og rødvinsgløgg (rai rai)!

OBS! De som vil ha grøt må ha meldt seg på arrangementet innen 6. november. Det er altså fullt lov å komme på arrangementet dersom du ikke har meldt deg på innen fristen, men da får du ikke grøt.

Dersom du er allergisk mot laktose/annet, send oss en mail innen påmeldingsfristen til: mjfagerh@stud.ntnu.no

Rødvinsgløggen blir servert kl. 18.30 på kontoret, der det også vil være kontorvors og joulequiz. Videre går turen mot kjellern! Her er det meeeget innafor å bringe med vandregløgg/pils (rai rai). Dørene på kjellern står åpne for årets SISTE ordentlige kjellerfest :’) så her er alle velkomne for både fest og moro (rai rai) og så klart premieutdeling for de som har vært med på verksted og quiz!

Alle kan slenge seg med når de vil i løpet kvelden om de skulle være så uheldige at de ikke rekker hele arrangementet. Mer info fra kjellerstyret kommer!

Angående spørsmål om arrangementet, ta kontakt med jouleverkstedteamet, Mats-Johan Fagerheim (tlf: 94175803 ), Emma Skarnes, Jonathan Berner og Maja Grøttum eller kjellerstyret ved Ida Mari Tranås Hansen (tlf: 98833830)

Kommentarer


avatar
Silje Anfindsen 4. november 2019

Gleder meg til kjellerstyrets rødvinsgløgg <3


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Starter
Slutter
Sted Gløshaugen
Registrering åpner
Trinn
Påmeldingsfrist
Avmeldingsfrist
Prikkregler Arangement uten betaling
Påmelding kreves
Påmeldingen er stengt.

42 påmeldt av 100 plasser

Meta