header

Bedriftspresentasjon med Kolonial.no

Kolonial.no er Norges suverent største og billigste matbutikk på nett, men som selskap er vi først og fremst et ambisiøst teknologi- og logistikkselskap - ikke en klassisk dagligvareaktør. Vi er et av Nordens raskest voksende oppstartsselskaper som jobber med store, komplekse utfordringer for å gjøre hverdagene til kundene våre friere og enklere.

Vårt mål er å lage verdens mest effektive handelssystem. Gjennom smarte arbeidsmetoder, lidenskapelig kundefokus og egentutviklet teknologi i alle ledd utgjør vi en stor forskjell i livene til tusenvis av kunder og forandrer samfunnet positivt gjennom en helt ny verdikjede for dagligvarehande. Vi sparer kundene våre for mer enn 60 timer i året, som de kan bruke til noe hyggeligere enn å gå i butikken. Vår effektive verdikjede og logistikk sparer samfunnet for flere tonn med matsvinn i året og distribusjonen vår erstatter vi nesten 13,000 bilturer til butikken hvert år.

Våre ambisjoner er ikke mulig å oppnå uten vårt sterke produkt- og teknologiteam og i løpet av presentasjonen vil vi vise noe av det vi har jobbet med det siste året. Vi vil blant annet dykke inn i vår Bayesianske forecastingmodell for å predikere salget som brukes for å planlegge hvor manger plukkere, sjåfører og biler vi trenger hver dag. Vi vil også gi noen flere smakebiter på bruk av maskinlæring i praksis og vise bredden av de analytiske problemstillingene vi jobber med. Du vil også få møte én av våre nyansatte utviklere som var ferdig på fys.mat. i sommer som kan fortelle litt om sin første måned som ansatt hos Kolonial.no.

Vi ønsker også nevne at vi er på jakt etter utviklere, data scientists, data engineers og analytikere både til internship neste sommer og til fast stilling fra 2020!


Praktisk informasjon om presentasjonen:
Påmeldingen er via denne linken, og ikke gjennom vanlig påmelding. Presentasjonen er forbeholdt 4. klasse og oppover. Både presentasjonen og bespisningen er på Olivia Solsiden. Hvis du ønsker buss fra Gløshaugen kl 17.00 så velger du det i påmeldingsskjemaet. Møt opp i god tid foran Hovedbygget hvis du tar buss. Presentasjonen starter 17.15 på Olivia.

Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta