Åre 2020

Årets vakreste eventyr står for tur den 12. januar 2020! Da fortsetter Nabla sin årelange tradisjon og setter kursen mot de svenkse alper, nærmere bestemt Åre for store mengder ski og fest.

Vi reiser til Åre tidlig morgen 12. januar, så det er fullt mulig å stå på ski allerede rett etter ankomst i Åre. Om kveldene er det mulighet for å dra på Afterski, vorse sammen med romkameratene, dra på hyttesafari og kanskje senere dra på Bygget og slå seg løs sammen med resten av linjene på NTNU. I år som tidligere år vil storfavoritten leilighet-til-leilighet bli arrangert igjen, i tillegg til utdeling av den gule ledertrøya til den råeste partysvensken. Dette er definitivt noe du ikke vil gå glipp av!

Påmelding åpner fredag 18. oktober kl. 15.00 for 1. klasse og fredag 25. oktober kl. 15.00 for øvrige trinn. Det kan være lurt å være tidlig ute, for plassene blir fylt opp raskt!

Betalingsinformasjon:

Pris: 2500 kr (inklusivt 200 kr depositum)

Kontonummer: 1503.13.57400

Melding: Navn, kull, åre

Betalingsfrist: 18.11.19

Betalingen inkluderer overnatting, buss tur-retur, 5-dagers skikort, Årekompendiet og 200 kr i depositum.

For mer informasjon, ta kontakt med Åreteamet: Johan Sæbø (åresjef), Nora Laeskogen, Maja Grøttum, Susanne Lie Dekko og Emma Sørset

Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Starter
Slutter
Sted Åre
Registrering åpner
Trinn
Påmeldingsfrist
Avmeldingsfrist
Prikkreglement Arrangement med betaling
Påmelding kreves
Påmeldingen er stengt.

89 påmeldt av 89 plasser

Meta