header

Hele Nabla Baker

Glad i konkurranse og å spise kake? I uke 43 er det bake-off konkuranse, UNDERGRUPPE MOT UNDERGRUPPE!

I år som i fjor arrangeres det kakekonkurranse i Nabla. Denne vil foregå i uke 43 på nablakontoret. Mandag til torsdag kl.12-13 vil det være mulighet til å komme på kontoret for å smake og stemme på kakene som har blitt laget av en undergruppe i Nabla. Alle er hjertelig velkommen! Etter avstemningen vil "Nablakaken" bli kåret.

Hvilken undergruppe kan fronte seg som mesterbaker? Blir det Arrkom og Kontorkom selv, ReKa, Nablastyret, Postkom, BN eller de mer erfarne bakerne i Kosegruppa til Revyen eller Koreolis? Eller kanskje Utfluks? Hvem vet! Å delta i konkurransen innebærer at gruppa skal bake kake én gang. Etter påmeldingen er over vil bake-off-teamet fordele de ulike undergruppene på ulike dager i uke 43. På kontortid fikser bakeoff-teamet prøvesmaking av kake og avstemning, alt du trenger å gjøre er å levere kaken i tide til kontortid. Fredag vil bakeoff-teamet kåre en vinner ut ifra avstemningene som har blitt gjort, og premier vil bli utdelt.

Påmelding: Påmelding av undergruppe skjer til Evy Gjedrem ( evyg@stud.ntnu.no). Skriv navn på undergruppe som meldes på, samt ønske om dag (man-fre) kaken skal leveres. Påmeldingsfrist er fredag 18. oktober.

For mer info eller spørsmål om arrangementet, ta kontakt med bakeoff-teamet:
Evy Gjedrem (evyg@stud.ntnu.no), Nora Antonsen (90842108), Anna Bekkevoll, Nora Wist, Suha Alhaj Eed og Hennie Schau-Hansen.

Kommentarer


avatar
Silje Anfindsen 12. oktober 2019

Vedder på at ingen slår Styret sin kake


avatar
Nora Antonsen 13. oktober 2019

Åjoda

Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta