Speedintervju med Visma under eureka

Går du i fjerde eller femte klasse? Vi har speedintervju for sommerjobb og fast jobb!

For femteklassinger:

Vil du jobbe i skjæringspunktet mellom IT og business?

Visma bWise er et konsulentselskap i Visma-konsernet som er spesialisert på Business Intelligence. Vi skaper innsikt i virksomheter og i samfunnet gjennom avanserte analyser og løsninger. Hos oss vil du jobbe med de mest spennende Analytics, Information Management og Business Intelligence-prosjektene i markedet. Vi tror på enkle løsninger med bruk av det nyeste innenfor teknologi, heller enn de store monolittiske løsningene. Samtidig er vi landets fremste på Qlik-løsninger, samt Tableau og Microsoft BI.

Traineeprogrammet Nytt Krutt skal gjøre overgangen fra å være student til å bli konsulent så lærerik, trygg og tilrettelagt som mulig. Du får en bratt læringskurve og mange utfordringer. Samtidig jobber du i team med andre nyutdannede og våre erfarne konsulenter. Les mer om Analytics konsulent hos oss her.

Interessert? Last opp CV og karakterutskrift her innen 23.01.2020. Etter søknadsfristen er utløpt sender vi deg mail med oppsatt tidspunkt. Dersom det blir mange søkere vil vi måtte foreta en prioritering. Kontakt Hege Krokås Borge (hege.borge@visma.com) dersom du lurer på noe :)

For fjerdeklassinger:

Er du student og nysgjerrig på IT-bransjen? Bli med i Visma-familien for en sommer og prøv deg som konsulent i Visma Consulting!

Som Summer Intern i Visma Consulting får du et innblikk i konsulentlivet gjennom spennende utviklingsprosjekter. Summer internship i Visma Consulting varer i 6-7 uker, fra midten av juni til slutten av juli.

I løpet av denne perioden skal to til tre team med studenter gjennomføre hvert sitt utviklingsprosjekt og dermed få reell erfaring med livet som IT-konsulent. IT-løsningen som utvikles overleveres til kunden og avsluttes med en prosjektpresentasjon siste arbeidsdag for både kunde og kolleger.

I tillegg til å arbeide med prosjektet, vil du i løpet av sommeren bli kurset i ulike teknologier og metodikker som er relevant for prosjektet og konsulentrollen, samt være med på sosial moro med dine kolleger. Les mer om vårt Summer Internship her.

Interessert? Last opp CV og karakterutskrift her innen 23.01.2020. Etter søknadsfristen er utløpt sender vi deg mail med oppsatt tidspunkt. Dersom det blir mange søkere vil vi måtte foreta en prioritering.

Kontakt Hege Krokås Borge (hege.borge@visma.com) dersom du lurer på noe :)

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Starter
Sted TBA

Meta